Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Διεξαγωγή RAPID covid-19 TEST την Πέμπτη 09.12.2021 και ώρα 09:00 – 15:00, στη Δάφνη, πλατεία Καλογήρων

O Δήμος Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας ( ΕΟΔΥ), στα πλαίσια της ΠΡΟΛΗΨΗΣ και ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ της Δημόσιας Υγείας, σας προσκαλούν την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00, στην  Κοινότητα Δάφνης,  στην πλατεία Καλογήρων , όπου θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ  ΕΛΕΓΧΟΣ  ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid Covid -19 test).

ΤΑ RAPID TESTS ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.


Η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται σταθμευμένη στην πλατεία Καλογήρων.


Οι συμπολίτες μας θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής :

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες,  που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα ( μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κτλ).

Σε έλεγχο  μπορούν να υποβληθούν και παιδιά άνω των 10 ετών.

Απαιτείται αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή αποτελέσματος ως μήνυμα ( sms). Δικαίωμα να πραγματοποιήσουν το τεστ, έχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου αλλά κι από την ευρύτερη περιοχή .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη