Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΠΥΡΚΑΛ:Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού για αυριανό Δημοτικό συμβούλιο Δαφνης-Υμηττού σχετικά με τις εξελίξεις στην ΠΥΡΚΑΛ

 Το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, 8 Δεκεμβρίου, με θέμα την ΠΥΡΚΑΛ, αναβλήθηκε, μετά από έντονες διαμαρτυρίες των συγκεντρωμένων πολιτών, γιατί δεν υπήρχε η δυνατότητα να ακούσουν τη συνεδρίαση, καθώς, η δημοτική αρχή δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας, ως Πολίτες σε Κίνηση, να υπάρχει μεγάφωνο έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων.

Σήμερα το μεσημέρι, στις 2.15μμ, λάβαμε email για Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την ΠΥΡΚΑΛ, αύριο, Τρίτη, 14/12, στην ίδια αίθουσα, την αίθουσα εκδηλώσεων του πρ. Δημαρχείου Υμηττού, στις 9μμ.

Από την ημέρα της αναβολής, σχετικά με τη νέα συνεδρίαση είχαμε:

Είχαμε ζητήσει ως αντιπολίτευση: Να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθεί εγκαίρως ο κόσμος.
Η δημοτική αρχή, όμως, αποφάσισε: Να την ορίσει όποτε θέλει αυτή και να τη συγκαλέσει μόλις μία μέρα πριν, προκειμένου να μας στερήσει τη δυνατότητα να ενημερώσουμε τους πολίτες

Είχαμε ζητήσει ως αντιπολίτευση: Να γίνει νωρίτερα από τις 9 το βράδυ για να μπορεί να προσέλθει ο κόσμος που το επιθυμεί και για να μην εξαναγκάζουμε τους πολίτες σε μεταμεσονύχτιες προβολές.
Η δημοτική αρχή, όμως, αποφάσισε: Την όρισε στις 9 το βράδυ

Είχαμε ζητήσει ως αντιπολίτευση: Να γίνει σε μεγάλο κλειστό χώρο, γιατί η πρόβλεψη των καιρικών συνθηκών ήταν κρύο και βροχή
Η δημοτική αρχή, όμως, αποφάσισε: Την όρισε στον ίδιο χώρο που δεν επιτρέπονται περισσότερα άτομα από τους δημοτικούς συμβούλους, λόγω covid.

Ζητήσαμε τη συμμετοχή φορέων και πολιτών στη συνεδρίαση.
Η δημοτική αρχή, όμως, αποφάσισε: -------


Είναι προφανές ότι η δημοτική αρχή φοβάται τον λαό! Είναι προφανές ότι εδώ και εννέα, τουλάχιστον, μήνες παίζει το κρυφτούλι! Ας μη γελιέται όμως, στο τέλος του κρυφτού, υπάρχει το «Φτου, ξελευτερία!».

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΛ, ΤΡΙΤΗ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 9μμ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΔΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ πρ. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ

Για τους Πολίτες σε Κίνηση

Η επικεφαλής & δημοτικός σύμβουλος
Όλγα Χριστινάκη  

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Γιώργος Μπόκαρης
Κώστας Αντωνιάδης
Ηλίας Ερρίκος Μαργαρίτης
Ανδρέας ΑνδρουλάκηςΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια