Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Έφοδος της Αστυνομίας σε οίκους ανοχής σε Δάφνη, Αθήνα, Νέο Κόσμο και Καλλιθέα - Συνελήφθησαν 21 γυναίκες

Αστυνομική επιχείρηση σε οίκους ανοχής πραγματοποίησε χθες στις περιοχές της Αθήνας, Δάφνης, Νέου Κόσμου και Καλλιθέας - 21 συλλήψεις

Έφοδο σε οίκους ανοχής στις περιοχές της Αθήνας, Δάφνης, Νέου Κόσμου και Καλλιθέας έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/12) η Αστυνομία, όπου διαπίστωσε ότι τέσσερις λειτουργούσαν παράνομα και δύο από αυτούς ως κρυφοί, και προχώρησαν στη σύλληψη 21 γυναικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν 21 γυναίκες (20 αλλοδαπές και μία Ελληνίδα) για κατά περίπτωση παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων, περί αλλοδαπών και περί παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Δύο κρυφοί 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, εντοπίστηκαν στις περιοχές της Αθήνας, Δάφνης, Νέου Κόσμου και Καλλιθέας, 4 παράνομα λειτουργούντες οίκοι ανοχής, δύο εκ των οποίων κρυφοί (λειτουργία με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών ευεξίας-μασάζ).

Σε βάρος των δύο γυναικών εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις
Επιπρόσθετα όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος δύο εκ των κατηγορουμένων, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με ποινές κάθειρξης 8 και 7 ετών αντίστοιχα. Σε βάρος των αλλοδαπών γυναικών που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή στη χώρα μας, θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής τους απέλασης.

Πηγή: lawandorder.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.



Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη