Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εμβολιασμός κατ’οίκον σε Δάφνη-Υμηττό – 10.12.2021Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, ΚΑΛΕΙ τους ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και ειδικότερα αδυναμία μετακίνησης – μόνιμος κλινοστατισμός – ή πολίτες με βαριά ψυχική – νοητική νόσο και ενδιαφέρονται να εμβολιαστούν με την 1ηΔΟΣΗ  κατ’ οίκον να δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα του δήμου, προκειμένου να προγραμματιστεί ο εμβολιασμός τους από τους αρμόδιους φορείς.

Α’ ΚΑΠΗ Δάφνης: 2109700300

Κέντρο Κοινότητας Δάφνης-Υμηττού: 2132037823 – 25 – 26

Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας: 2132037817-20

Εναλλακτικά, οι αιτούντες του Εμβολιασμού Κατ’ οίκον μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, μέσω του οικογενειακού τους ιατρού ή φαρμακοποιού ή των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στην ηλεκτρονική πλατφόρμα emvolio.gov.gr. Από τη λίστα αυτή ενημερώνονται οι ιδιώτες ιατροί που έχουν συνάψει σύμβαση με την 1η Υ.Πε. και δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας και επικοινωνούν για το ραντεβού.  

Για τους πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατ’οίκον με την ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ή Γ’ΔΟΣΗ, η αίτηση γίνεται αποκλειστικά και μόνον από τον οικογενειακό τους ιατρό, ο οποίος μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-syntagografisi και στη συνέχεια το Κέντρο Υγείας Αγ. Δημητρίου προγραμματίζει τα ραντεβού.  

Σας επισημαίνουμε ότι, μετά από ενημέρωση από την αρμόδια υπηρεσία της 1ης Υ.Πε.Αττικής, οι  Εμβολιασμοί  Κατ’ Οίκον, θα βραδύνουν το προσεχές διάστημα (και περίπου έως τέλος Ιανουαρίου), διότι πρέπει να εξυπηρετούνται οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο ραντεβού και ο εμβολιασμός κατ’ οίκον  θα πραγματοποιείται αποκλειστικά σε πιστοποιημένα άτομα που χρήζουν βοήθειας. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε, οι αιτήσεις για εμβολιασμό κατ’ οίκον να αφορούν αποκλειστικά πολίτες με αδυναμία μετακίνησης, μόνιμο κλινοστατισμό και πολίτες με βαριά ψυχική ή νοητική νόσο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια