Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


37η Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής δήμου Δάφνης-Υμηττού Τετάρτη 8.12.2021 10:00πμ

Συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής την τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021  και ώρα 10:00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει στο Δημοτικό Κτίριο της Κοινότητας Υμηττού (πρώην Δημαρχείο Υμηττού) Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1, στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Κατάρτιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2022 του Δήμου εισήγησή του στο Δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση

Θέμα 2ο: Εισήγηση προς έγκριση στο Δημοτικό συμβούλιο της 6ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2021

Θέμα 3ο: Αποδοχή επιχορήγησης ποσού για κατάθεση συμπληρωματικής κατανομής για λειτουργικές δαπάνες σχολείων έτους 2021

Θέμα 4ο: Έγκριση διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την υπηρεσία με γενικό τίτλο «ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ,ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ,ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ,ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ»

Θέμα 5ο: Έγκριση του υπ’ αριθμ. 3 πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης του Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με τίτλο «Συντήρηση και Επισκευή Μεταφορικών Μέσων»

Θέμα 6ο: Απόδοση Χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και απαλλαγή υπόλογου υπαλλήλου

Θέμα 7ο: Έγκριση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού»

Θέμα 8ο: Έγκριση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης – Υμηττού»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια