Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ο Δήμος Βύρωνα παρέχει υπηρεσία διαχείρισης νεκρών ζώων

Ο Δήμος Βύρωνα, μεριμνά για την ορθή διαχείριση των νεκρών αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς. Τα νεκρά αδέσποτα που βρίσκονται σε χώρους της πόλης περισυλλέγονται από τον Δήμο, μετά από επικοινωνία με το τμήμα αστικής πανίδας.

Ο Δήμος παραλαμβάνει και νεκρά ζώα δημοτών, τα οποία παραδίδουν οι ίδιοι στην Υπηρεσία Πράσινου, που βρίσκεται στην είσοδο από Κατεχάκη πριν το Κοιμητήριο. Στη συνέχεια τα ζώα οδηγούνται σε αποτέφρωση σε ειδικά αδειοδοτημένη εγκατάσταση.
Με αυτό τον τρόπο, υιοθετούμε ένα περιβαλλοντικά ασφαλή και πολιτισμένο τρόπο διαχείρισης των νεκρών ζώων που σε πολλές περιπτώσεις καταλήγουν μέσα σε κάδους απορριμμάτων, κάτι που αφενός απαγορεύεται αφετέρου είναι μολυσματικό και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Επιπλέον παρέχουμε μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία στους δημότες μας, για να μην είναι υποχρεωμένοι να επωμίζονται οι ίδιοι το κόστος διάθεσης ή να τα εγκαταλείπουν ή να τα θάβουν μόνοι τους σε περιαστικές περιοχές προκαλώντας τους κινδύνους που προαναφέρθηκαν.
Για παράδοση- παραλαβή νεκρών ζώων συντροφιάς επικοινωνήστε με το τμήμα Αστικής Πανίδας και την κα Σούλα Παπαϊωάννου E-mail: papaioannou@dimosbyrona.gr, τηλ: 210-7608374 καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή από 8.30 – 14.30 .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη