Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ακατάλληλο για αθλητικές συναντήσεις ή προπονήσεις το ανοικτό γήπεδο του ΑΟ Αμύντα επί της Μενεμένης.

Σύμφωνα με απάντηση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Δάφνη-Υμηττού σε ερώτηση της κίνησης πολιτών "Βύρωνας & Τριγύρω", το ανοικτό γήπεδο του ΑΟ Αμύντα επί της Μενεμένης είναι ακατάλληλο για οποιεσδήποτε αθλητικές συναντήσεις ή προπονήσεις.

Αποτελεί ερωτηματικό εάν πραγματοποιούνται ακόμα προπονήσεις στο συγκεκριμένο το γήπεδο.

Ακολουθεί η επιστολή:

Σας προωθούμε το παρακάτω ΔΗΜΟΣΙΟ έγγραφο που αφορά απάντηση των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Δάφνης - Υμηττού στις καταγγελίες μας για τα προβλήματα στο γήπεδο του ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ, Μενεμένης 4, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει.  

"Σε απάντηση της  από 26-10-2021 ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας, σας ενημερώνουμε ότι για το γήπεδο του Αμύντα που βρίσκεται στην επί της οδού Μενεμένης 4, στη Δ,Κ Υμηττού, ο Δήμος Δάφνης Υμηττού δεν έχει χορηγήσει άδεια λειτουργίας. Ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να διεξάγονται οποιεσδήποτε αθλητικές συναντήσεις ή προπονήσεις"

Θεωρούμε δεδομένο ότι οι προπονήσεις με τμήματα παιδιών κ.ο.κ θα πρέπει να παύσουν άμεσα, μέχρι και την αναβάθμιση του γηπέδου, όπως αναγράφει το έγγραφο.

Βύρωνας και Τριγύρω 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια