Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Προβληματική η συντήρηση των σχολείων στο δήμο Δάφνης-Υμηττού σύμφωνα με τον σύλλογο γονέων 4ου Δημοτικού Υμηττού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 4ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ

Να φωνάξουμε φωτογράφο,

αν είναι έτσι να λύσετε το πρόβλημα! 

5 Νοεμβρίου 2021: Ο Διευθυντής του Σχολείου ενημερώνει με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον Δήμο ότι σε αίθουσα του σχολείου ο σωλήνας που συνδέεται με το καλοριφέρ έχει τρυπήσει, με αποτέλεσμα να γεμίζει το πάτωμα νερό, δυσκολεύοντας τη μαθησιακή διαδικασία του τμήματος. Ζητά την άμεση επίσκεψη υδραυλικού για την αντικατάσταση του σωλήνα και αποκατάσταση της βλάβης.

11 Νοεμβρίου 2021: Ο Διευθυντής του σχολείου ενημερώνει τον Δήμο με νέο μήνυμα ότι δεν έχει αποκατασταθεί η βλάβη και ότι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με χαρτιά στο πάτωμα, καθώς δεν χωράει κουβάς να πέφτει μέσα το νερό.

24 Νοεμβρίου 2021: Αυτή τη φορά το μήνυμα του Διευθυντή μοιάζει με σήμα εκπομπής κινδύνου από βυθιζόμενο πλοίο: «ΝΕΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ !!!!!!!!!!!!!!!!!».

Καλές οι φωτογραφήσεις Δημάρχων και Αντιδημάρχων, καλές οι βαρύγδουπες δηλώσεις, καλές και οι υποσχέσεις, αλλά σαν τα έργα, δεν έχει!!!

Πράξτε σήμερα αυτό που έπρεπε να είχατε πράξει πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αν όντως ελέγχατε την κατάσταση των σχολείων που παραδίδετε προς χρήση στα παιδιά μας! Προφανώς το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε εν μία νυκτί. Και προφανώς το πρόβλημα δεν είναι απλώς λίγο νεράκι στο πάτωμα.

                                                   Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Όλγα Χριστινάκη Μακράκη            Αθανάσιος Σιώμος











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια