Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


(Βίντεο)Πόλη Φωτεινή για παράνομη πινακίδα καταστήματος εστίασης πλησίον της Πλατείας Υμηττού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 29/9/2021, ο κ επικεφαλής της δημοτικής παράταξης . Γιώργος Δαουλάρης απευθυνόμενος στο Δήμαρχο, ρώτησε για ποιο λόγο επιτρέπει την παράνομη τοποθέτηση της σήμανσης συγκεκριμένου καταστήματος εστίασης, συμφερόντων της οικογενείας του Δημάρχου κ. Μπινίσκου, σε πεζοδρόμιο πλησίον της Πλατείας Υμηττού και δε δίνει εντολή στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου να προχωρήσει στις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος αλλά προτιμά να επιτρέπει στο θέμα να τον εκθέτει προσωπικά. Ο Δήμαρχος, ενώ άκουσε με προσοχή την ερώτηση, δεν έδωσε καμία απάντηση.


Ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Σε νησίδα πρασίνου ΔΗΜΟΣΙΑΣ ιδιοκτησίας, σε πεζόδρομο πλησίον της πλατείας Υμηττού, κατάστημα εστίασης έχει παράνομα τοποθετήσει μεγάλη μεταλλική κατασκευή σήμανσής του. Να τονίσουμε ότι πρόκειται για κατάστημα συμφερόντων της οικογενείας του Δημάρχου κ. Μπινίσκου.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και αρχηγός της ανεξάρτητης δημοτικής συμμαχίας πολιτών του Δήμου Δάφνης-Υμηττού «Πόλη Φωτεινή», κύριος Γιώργος Δαουλάρης, απηύθυνε στον κύριο Μπινίσκο ερώτηση με αφορμή τη συζήτηση για τα τέλη που εισπράττει ο Δήμος από τις διαφημιστικές πινακίδες και τα ειδικά πλαίσια. Όπως αναφέρεται, του ζήτησε να εξηγήσει στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου με ποιά άδεια προχώρησε η τοποθέτηση της συγκεκριμένης πινακίδας στο σημείο.

Ήταν η δεύτερη φορά που ο κύριος Δαουλάρης έθεσε το θέμ
α αυτό επί τάπητος του Δημοτικού Συμβουλίου. Απευθυνόμενος στο Δήμαρχο, ρώτησε για ποιό λόγο επιτρέπει την παράνομη τοποθέτηση της σήμανσης και δε δίνει εντολή στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου να προχωρήσει στις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος αλλά προτιμά να επιτρέπει στο θέμα να τον εκθέτει προσωπικά. Ο Δήμαρχος, ενώ άκουσε με προσοχή την ερώτηση, δεν έδωσε καμία απάντηση.

Τελικά, μήπως η φράση του δημοτικού συμβούλου και συνεργαζόμενου με τη Διοίκηση, κυρίου Νίκου Αναστασόπουλου, «έτσι γίνονται οι δουλειές» που ακούστηκε ως σχόλιο για άλλο θέμα, είναι η απάντηση στη λογική της Διοίκησης;

Αναρωτιόμαστε: Εάν η τοποθέτηση παράνομης πινακίδας αφορούσε κάποια άλλη επιχείρηση, η Διοίκηση του κ. Μπινίσκου θα διατηρούσε την ίδια στάση;

Τροφή για σκέψη."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια