Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δελτίο τύπου του ΚΕΠ Υγείας Δάφνης Υμηττού με θέμα «Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής» που θα πραγματοποιηθεί την 29 Οκτωβρίου 2021

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο ανευρύσματος κοιλιακής αορτής μέσω φορητού υπερήχου (CLARIUS C3 HD).

Ενστερνιζόμενοι τη σπουδαιότητα της ΠΡΟΛΗΨΗΣ, προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας από 50 έως και 85 ετών  να συμμετάσχουν στη δράση μας αυτή.

Η εξέταση υπερήχου θα διεξαχθεί στον χώρο του  ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας από ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΙΑΤΡΟ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ (ΕΔΔΥΠΠΥ), στις 29 Οκτωβρίου 2021 από τις 14:30 έως και 18:30.

Για  να μπορέσετε  να συμμετάσχετε απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κλείσετε ραντεβού στο τηλ.210-9769598 ή μπορείτε να προσέλθετε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας, οδός Ελ.Βενιζέλου 5, καθημερινά από τις 08:00π.μ. έως 14:00μ.μ.


Σας επισημαίνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ας δώσουμε δύναμη στην ΠΡΟΛΗΨΗ!!

Η ΠΡΟΛΗΨΗ αποτελεί πυρήνα της ζωής!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια