Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Έναρξη Εγγραφών για το Κλειστό Γυμναστήριο Μ.Μουρούτσος - Αθλητικός Όμιλος Ευ Ζην και Άθληση

 

Από 01/09/2021 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για όλα τα προγράμματα του Κλειστού Γυμναστηρίου "Μ.Μουρούτσος" στη Δάφνη για παιδιά και ενηλίκους. Τα προγράμματα θα ξεκινήσουν κανονικά από τη Δευτέρα 06/09/2021.

Το ωράριο εγγραφών από την Τετάρτη 01/09/2021 έως και την Παρασκευή 03/09/2021 θα είναι 10:00-12:00 και 18:00-20:00 εντός της Γραμματείας του Γυμναστηρίου, ενώ θα ανακοινωθούν τα ωράρια της γραμματείας για το επόμενο διάστημα εν ευθετώ χρόνω.


Για το αναλυτικό πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων του συλλόγου μας θα μπορείτε να ενημερωθείτε από την γραμματεία κατά την εγγραφή, ενώ θα είναι άμεσα διαθέσιμο και online. Για την εγγραφή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της αίτηση που επισυνάπτεται παρακάτω, ενώ ο ενδιαφερόμενος υποχρεούται να προσκομίσει 2 φωτογραφίες γενικής χρήσης, καθώς και πρόσφατη ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ή παθολόγο για τους ενήλικες και από παιδίατρο για τα παιδιά, όπου θα αναγράφεται με σαφήνεια ότι ο αθλούμενος δύναται να συμμετάσχει σε αθλητική δραστηριότητα. Οι αθλητές του σωματείου μας δεν υποχρεούνται να προσκομίσουν προς το παρόν κάποια ιατρική βεβαίωση, εφόσον έχουν δελτίο αθλητή σε ισχύ. Επιπλέον, εάν υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ, προτείνεται να προσκομισθεί κατά την εγγραφή

Όσον αφορά τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν το COVID-19, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας. Ως εκ τούτου, θα δημοσιεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι οδηγίες από την σχετική ΚΥΑ. Τα μέλη του συλλόγου θα μπορούν να ενημερώνονται επίσης και από τη γραμματεία ή τους προπονητές των τμημάτων.


Καλή αθλητική χρονιά σε όλους!
Αιτήσεις Ανηλίκων Γυμναστηρίου 2021-2022
Αιτήσεις Ενηλίκων Γυμναστηρίου 2021-2022

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη