Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δήμος Αγ. Δημητρίου - Φεστιβάλ Πόλης με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ



Ξεκινώντας στις 28 Αυγούστου, ο Άγιος Δημήτριος θα τιμήσει και φέτος τον Πολιτισμό και τις Τέχνες με ποιοτικές και προσεκτικά επιλεγμένες εκδηλώσεις χορού, μουσικής, τραγουδιού, θεάτρου και παραστάσεων για παιδιά.

Για ακόμα μια χρονιά, η καλλιτεχνική προσέγγιση του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου επικεντρώνεται σε υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις οι οποίες, αφενός τιμούν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και αφετέρου εκτιμούν τις πολύπλευρες εκφάνσεις της επετείου με παραδοσιακό, αλλά και με σύγχρονο τρόπο.

Τα παραδοσιακά σχήματα διαδέχονται σύγχρονοι και νέοι καλλιτέχνες, το Θέατρο Σκιών και ο αγαπημένος των παιδιών Καραγκιόζης οδηγούν σε εξαιρετικές θεατρικές παραγωγές, ενώ οι παραδοσιακές μουσικές από όλη την Ελλάδα συναντούν καλλιτέχνιδες όπως η Ελένη Βιτάλη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Από τους Πόντιους της «Μαύρης Θάλασσας», τους λυράρηδες της Κρήτης και το κλαρίνο της Ηπείρου, το μουσικό ταξίδι φτάνει στους blues, funk, jazz, rock & hip hop ήχους αναγνωρισμένων σύγχρονων καλλιτεχνών και από την πόλη μας!

 

 

Και φέτος η διοργάνωση θα έχει πολλές και μεγάλες εκπλήξεις! Είναι άρτια σχεδιασμένη και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

???? Σημειώνεται, πως όλες οι εκδηλώσεις είναι με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ‼️ είσοδο για το κοινό, αλλά με ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ διατηρώντας πάντα το κοινωνικό τους πρόσημο, αφού οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθεύονται προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας, σχολικά είδη και είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής για τις ανάγκες των Κοινωνικών Δομών της πόλης.

Για το Δήμο Αγίου Δημητρίου, η πολύπλευρη στήριξη της κοινωνίας είναι πολύ σημαντική υπόθεση, η υποστήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου μπαίνει σε προτεραιότητα, δημιουργώντας μια αλυσίδα αλληλεγγύης εκκινώντας από το πολιτισμό και φτάνοντας στην έμπρακτη φροντίδα στο συνάνθρωπο.  

➡️ Για όλες τις εκδηλώσεις, εκτός του θεάτρου σκηνών, οι ενδιαφερόμενες / νοι μπορούν να προμηθεύονται τις προσκλήσεις (μέχρι την εξάντλησή τους) από το κτήριο των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου (Αγίου Βασιλείου 83).

Τηλέφωνο επικοινωνίας ☎️ 210 9752030

Οι προσκλήσεις διατίθενται:

• Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 15:00

• Κάθε Δευτέρα και κάθε Τετάρτη και απογεματινές ώρες, από τις 18:00 έως τις 20:00

 * Η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων είναι απαραίτητη.


Δείτε αναλυτικά το ολόκληρο το εξαιρετικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πόλης 2021  ???? https://dad.gr/wp-content/uploads/2021/08/festibal_polhs_2021_programma_final_01.pdf 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια