Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Κλιματιζόμενοι χώροι για το κοινό σε όλη την Περιφέρεια Αττικής



Κατά τη θερινή περίοδο λειτουργούν κλιματιζόμενοι χώροι για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (πολύ υψηλές θερμοκρασίες – καύσωνας). Οι χώροι αυτοί, όπως μας έχουν κοινοποιηθεί έως τώρα από τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής εμφανίζονται ανά Περιφερειακή Ενότητα στον παρακάτω χάρτη και στους συνημμένους πίνακες.

 

Οδηγίες χρήσης χάρτη: Για να βρείτε εύκολα κλιματιζόμενο χώρο:
Πατήστε το εικονίδιο με το βελάκι πάνω αριστερά (αριστερά απο τον τίτλο "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ" για να σας ανοίξει η καρτέλα με τις επιλογές. Έπειτα

  • Eπιλέξτε Περιφερειακή Ενότητα αριστερά στην καρτέλα, έπειτα τον κάτω δείκτη/μαύρο βέλος που θα εμφανιστεί και το συγκεκριμένο χώρο του Δήμου που σας ενδιαφέρει ή
  • Εναλλακτικά, επιλέξτε Περιφερειακή Ενότητα (μία ή περισσότερες) και πλησιάστε πάνω στον χάρτη για να βρείτε θερμαινόμενο (είτε κλιματιζόμενο) χώρο στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Κάντε κλικ στο σπιτάκι που επιλέξατε και θ΄ ανοίξει στην αριστερή πλευρά της οθόνης η καρτέλα με τα διαθέσιμα στοιχεία του χώρου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Δάφνης-Υμηττού θα παραμείνουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες αίθουσες των Α΄ ΚΑΠΗ Δάφνης επί της οδού Χρ. Μιχαλόπουλου 65 (Πρώην Αλεξάνδρας) και Α΄ ΚΑΠΗ Υμηττού επί της οδού Παπαστράτου 14 από 08:00πμ – 20:00μμ. τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του COVID19.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια