Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Γρηγόρης Κατωπόδης: «Ο αγώνας μας για το θέατρο Βράχων συνεχίζεται!» Ενημέρωση από τον Δήμαρχο Βύρωνα

 

Οι δήμαρχοι του Δήμου Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης και του Δήμου Δάφνης Υμηττού, Αναστάσιος Μπινίσκος συνεχίζουν τις δράσεις για την κατοχύρωση του δημόσιου χαρακτήρα της περιοχής πέριξ του Θεάτρου Βράχων.

Ο κ. Κατωπόδης μίλησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές για τα αποτελέσματα του κύκλου συναντήσεων που είχαν οι δύο δήμαρχοι με τους βουλευτές του Νοτίου Τομέα, αλλά και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, δηλώνοντας αισιόδοξος πως σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις στο όλο θέμα.

«Οι Βουλευτές και οι αρχηγοί των κομμάτων άκουσαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση, ενώ όλοι τους έδειξαν διάθεση και προθυμία να βοηθήσουν και να συμβάλλουν, σε κλίμα ενότητας και σύμπνοιας, ώστε ο χώρος να παραμείνει δημόσιος. Οι ενέργειές μας για την ανάδειξη του μείζονος αυτού θέματος θα συνεχιστούν και θα ενταθούν ακόμα περισσότερο το προσεχές χρονικό διάστημα. Ο αγώνας μας συνεχίζεται!» τόνισε ο δήμαρχος του Βύρωνα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια