Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Θέατρο Βράχων: Συνάντηση του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπα με τον δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη και τον δήμαρχο Υμηττού - Δάφνης, Αναστάσιο Μπινίσκο

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη και τον δήμαρχο Υμηττού - Δάφνης, Αναστάσιο Μπινίσκο, δηλώνοντας και με αυτό τον τρόπο τη στήριξη του ΚΚΕ στους αγώνες του λαού για να μην ιδιωτικοποιηθεί η έκταση του λόφου Κοπανά, που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- πολιτιστικούς και αθλητικούς χώρους. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Κανέλλα Γεωργοπούλου, γραμματέας της ΤΕ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ και ο Βαγγέλης Γείτονας, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βύρωνα.

Οι δήμαρχοι, αφού έδωσαν στον Δημήτρη Κουτσούμπα αναμνηστικά και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων», τον ενημέρωσαν για τις δικαστικές εξελίξεις γύρω από το θέμα και τις κινήσεις που σχεδιάζουν οι δύο δήμοι.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε ότι «το ΚΚΕ στηρίζει από θέση αρχής τους αγώνες του λαού για ελεύθερους δημόσιους χώρους με κοινωνικό χαρακτήρα. Το ενδιαφέρον μας δεν είναι όψιμο, όπως άλλων πολιτικών δυνάμεων. Μας συνδέουν ιστορικοί δεσμοί με τον χώρο που κατακτήθηκε χάρη στους λαϊκούς αγώνες και τη συμβολή των κομμουνιστών δημάρχων». Υπογράμμισε ότι ως Κόμμα δεν θεωρούμε τυχαία την εξέλιξη της υπόθεσης, μιας και διανύουμε μια εποχή ραγδαίας επιθετικότητας του κεφαλαίου σε μια σειρά δημόσιους χώρους που ιδιωτικοποιούνται και θα στερήσουν από τον λαό την πρόσβασή του στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. Κλείνοντας, επεσήμανε ότι το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει κάθε τρόπο και θα δώσει όλες του τις δυνάμεις γι’ αυτόν τον αγώνα, όπως έκανε πάντα.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μπράβο στο ΚΚΕ για την συμπαράσταση στον αγώνα των κατοίκων για τα αυτονόητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή