Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αποτελέσματα Διεξαγωγής ΔΩΡΕΑΝ ελέγχου ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (RAPID covid-19 TEST) σε ΠΕΖΟΥΣ την Τετάρτη 07-04-2021 και ώρα 10.00 – 15.00, στην κοινότητα Υμηττού (πρώην Δημαρχείο Υμηττού)

 

Το ΚΕΠ Υγείας Δάφνης-Υμηττού και το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής – Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στο πλαίσιο της ΠΡΟΛΗΨΗΣ και διασφάλισης της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, πραγματοποίησαν σήμερα 07-04-2021 από τις 10.00π.μ. έως 3.00μ.μ., στην κοινότητα Υμηττού, ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο ταχείας ανίχνευσης κορονοιού (rapid Covid-19 test) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ.


Ύστερα από επίσημη ενημέρωση που είχαμε από τον ΕΟΔΥ, συνολικά διενεργήθηκαν 643 rapid tests από τα οποία εντοπίστηκαν 13 θετικά κρούσματα, 7 σε άνδρες και 6 σε γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 32 έτη.


Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον ΕΟΔΥ για την άψογη συνεργασία μας ακόμα μία φόρα, με κοινό γνώμονα να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας.


Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια