Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.

Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων Ψηφιακής Μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Δάφνης-Υμηττού

 

Πρόσκληση

για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων Ψηφιακής  Μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου

για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Αγαπητές Κυρίες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε και σας  πληροφορούμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ»,  το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ», μετά από αίτημα του ΚΕΠ Υγείας του  Δήμου Δάφνης-Υμηττού, το οποίο έγινε αποδεκτό και υπό την αιγίδα της  Περιφέρειας Αττικής,  ξεκινά πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού.

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 70 ετών με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω,  επιπροσθέτως με ψηφιακή μαστογραφία.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται από  τις  17  Μαϊου  2021  έως τις  30 Ιουλίου 2021 στη σταθερή μονάδα του Ιδρύματος, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα επί της οδού Βαλτετσίου 11 & Ιπποκράτους. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:30 έως 15:00, με τη Γραμματεία του Ιδρύματος στα τηλέφωνα 210.3620831-32 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Οι εξετάσεις αυτές είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ. Την κάλυψη της δαπάνης για όλη τη διεξαγωγή του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου, ανέλαβε το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» χάρις στην πλήρη χορηγία του  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ.

Επίσης, έχει ληφθεί η απαραίτητη έγκριση από τον ΕΟΔΥ σχετικά με όλα τα μέτρα που τηρούνται στη σταθερή μονάδα για την προστασία των προσερχομένων προς εξέταση γυναικών, του προσωπικού, καθώς και της σωστής απολύμανσης των χώρων της μονάδας.

Προκειμένου να προγραμματίσουμε μία όσο το δυνατόν άρτια, από κάθε άποψη προσφερόμενη υπηρεσία,  σας παρακαλούμε,  να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

Ευελπιστώντας στη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για τον  Δήμο Δάφνης-Υμηττού

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού 
Αναστάσιος  Αθ. Μπινίσκος 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του
Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας 
Μιχαήλ Βροντάκη                                                                                                                     


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.