Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Κλιμακώνεται η αντίδραση του Δήμου Βύρωνα απέναντι στις διεκδικήσεις ιδιωτών στην περιοχή των θεάτρων Βράχων

Συνεχίζεται και εντείνεται η αντίδραση της δημοτικής αρχής Βύρωνα απέναντι στην απόφαση του Εφετείου που παραχωρεί το χώρο των Θεάτρων Βράχων και των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής στους φερόμενους ως ιδιοκτήτες.

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, φέρνει άμεσα το θέμα στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) ενώ συναντήθηκε ήδη, με εκπρόσωπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ). Παράλληλα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού Αναστάσιο Μπινίσκο, προκειμένου να συντονίσουν και να κλιμακώσουν τη δράση τους και μετά την κατάθεση αίτησης αναίρεσης της παραπάνω απόφασης στον Άρειο Πάγο, εντός της Μεγάλης Εβδομάδας.

Επιπλέον ο Γρ. Κατωπόδης με συνεχείς συνεντεύξεις σε διαδημοτικά και πανελλαδικής κυκλοφορίας ΜΜΕ ενημερώνει τους πολίτες για τις εξελίξεις σχετικά με το ζήτημα αυτό. Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται και άλλες συναντήσεις με κρατικούς, καλλιτεχνικούς και τοπικούς φορείς, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και κινήσεις πολιτών, ενώ ο Δήμαρχος Βύρωνα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τις δημοτικές παρατάξεις, προκειμένου να υπάρξει μια παλλαϊκή αντίδραση που με ειρηνικό αλλά και δυναμικό τρόπο θα υπερασπιστεί τα κεκτημένα της κοινωνίας των πολιτών.

Η δημοτική αρχή Βύρωνα δηλώνει αποφασισμένη να αξιοποιήσει όλα τα μέσα, προκειμένου να διατηρηθεί το υφιστάμενο καθεστώς στην περιοχή των θεάτρων βράχων, τα οποία αποτελούν μια όαση πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής για ολόκληρη την Αττική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια