Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πως τα Test COVID-19 του ΕΟΔΥ στο δήμο Δάφνης Υμηττού γίνονται ευκαιρία αυτοπροβολής από την ανεπαρκή σε πολιτική σκέψη διοίκηση.

Ανακοίνωση Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή:

"Και όμως το είδαμε και αυτό. Που αλλού; Στο δικό μας δήμο, σε αυτόν της Δάφνης Υμηττού.

Η ανυπαρξία έργων, που θα αναβαθμίσουν και δεν θα ταλαιπωρούν την καθημερινότητα του ενιαίου δήμου μας ,από τη «νέα» διοίκηση των 19 ετών στη Δάφνη και 11 στον Υμηττό, τους οδηγεί σε μια εγωπαθή διοίκηση. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες που φέρει τίτλο ευθύνης θεωρεί τον εαυτό του πάνω και πέρα από το σύνολο μιας ενιαίας διοίκησης.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος νοήμων, το γεγονός ότι για μια ανακοίνωση- ενημέρωση σχετικά με επίσκεψη κλιμακίου ΕΟΔΥ για δωρεάν ΤΕΣΤ COVID-19 στην πλατεία Καλογήρων την Πέμπτη 11.03.2021 χρειάζεται να διαβάζουμε από κάτω τρείς υπογράφοντες. Ο δήμαρχος και οι 2 εντεταλμένες σε θέση ευθύνης δημοτικοί σύμβουλοι της ενιαίας παράταξης του πολιτικού συνεταιρισμού, όπως αυτός προέκυψε βάση του εκλογικού νόμου, τώρα τον επικρίνουν αφού πρώτα πιάσανε πολιτικό στασίδι; 


Εάν μια ανακοίνωση - πρόσκληση συμμετοχής σε δράση του ΕΟΔΥ αποτελεί ευκαιρία για τους διοικούντες μας να προβάλλουν το όνομά τους και τον τίτλο τους σίγουρα κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Σε αντίθεση με το δικό μας δήμο, όπου οι πολιτικοί μάγοι που διοικούν τη πόλη θεωρούν ο κάθε ένας τον εαυτό του ιδιαίτερα μοναδικό. Πιο μοναδικό ακόμα και από τον ίδιο τον δήμο που εκπροσωπούν. Υπάρχουν δήμοι ακριβώς δίπλα μας όπου την ίδια ανακοίνωση - αναφορά την κάνουν πιο στοχευμένα και με μόνη υπογραφή την αναφορά στο Δήμο που εκπροσωπούν.

Θα μας πείτε λεπτομέρειες σε όσα ζούμε είναι, όμως, αυτές οι λεπτομέρειες είναι που δείχνουν πολλά και όταν τις σεβόμαστε μπορούν να κάνουν τη διαφορά."




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια