Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Το υγιές κομμάτι της κοινωνίας, της πολιτικής, της αστυνομίας, της δημοσιογραφίας πρέπει να πάρει θέση. Αλλιώς, δεν υπάρχει!


Ανακοίνωση/Κάλεσμα - Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού

Δάφνη Υμηττός, 8.3.2021
Απλώς χθες τα βίντεο ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Απλώς χθες οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Απλώς χθες η μαζική κατακραυγή ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν ήδη βαριά. Η αστυνομική βία και η κατάχρηση εξουσίας δεν γεννήθηκε χθες στη Νέα Σμύρνη. Κυοφορείται εδώ και καιρό, παρακωλύοντας τη Δημοκρατία.
Οι Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού καταδικάζουμε απερίφραστα τις βίαιες εικόνες αστυνομικής βίας στην Πλατεία Νέας Σμύρνης και την προκλητικότατη προσπάθεια δικαιολόγησής της από πλευράς ΕΛ.ΑΣ, την οποία ευκόλως και ακρίτως υιοθέτησαν δημοσιογραφικά sites.
Τα μέτρα για την πανδημία και η εφαρμογή τους, πλήττονται από τους ίδιους τους ιθύνοντες, όταν εξ ονόματός τους καταπατάται ο πυρήνας της Δημοκρατίας και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό φάνηκε χθες στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Αυτό φαίνεται και στα νοσοκομεία μας, που στενάζουν.
Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τους φορείς και τους πολίτες της πόλης μας να συνυπογράψουμε ΨΗΦΙΣΜΑ καταδίκης της αστυνομικής βίας.

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α


Εμείς, οι πολίτες Δάφνης Υμηττού καταδικάζουμε απερίφραστα τις εικόνες ωμής αστυνομικής βίας που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη, την Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021 και καλούμε την ΕΛ.ΑΣ. να απέχει εφεξής από παρόμοιες καταστάσεις, τις οποίες οφείλει και αυτή να καταδικάσει δημοσίως και εμπράκτως. Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, ανακόπτοντας τώρα τον δημοκρατικό κατήφορο.

Για τους Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού
Η επικεφαλής & δημοτικός σύμβουλος
Όλγα Χριστινάκη

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Γιώργος Μπόκαρης

Κώστας Αντωνιάδης
Ερρίκος Μαργαρίτης

Ανδρέας
 Ανδρουλάκης

https://politessekinisi.gr/to-ygies-kommati-tis-koinonias-tis-pol/ 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια