Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης σχετικά με την άρνηση παρέμβασης στην διαδικτυακή εκδήλωση γυναικών του δήμου Δάφνης-Υμηττού

 

Στις 10 Μαρτίου 2021 ώρα 3:10 μ.μ λάβαμε μέσω του email Δημάρχου Κου Τ. Μπινίσκου πρόσκληση για τη Διαδικτυακή Εκδήλωση Δήμου Δάφνης-Υμηττού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η εκδήλωση θα γινόταν το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 στις 08.00μ.μ και το θέμα ήταν «Οι πολλαπλοί ρόλοι της Γυναίκας του 21ου αιώνα και ο αγώνας της, λόγω της πανδημίας της νόσου της νόσου COVID-19»

Στην πρόσκληση αναφέρονταν οι ομιλήτριες ανάμεσα τους η Μαρία Συρεγγέλα Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, πέντε στελέχη της παράταξης του Συνδυασμού του Δημάρχου και της ΝΔ και μία εργαζόμενη του Δήμου.

Στις 12 Μαρτίου ως Λαϊκή Συσπείρωση ζητήσαμε να δοθεί η δυνατότητα παρέμβασης μας στην εκδήλωση όπως και παρέμβασης γυναικών του Δήμου ο δε διαδικτυακός τρόπος να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου. Το αίτημα στην αρχή ήταν προφορικό και στις 13,34 μμ αφού δεν λάβαμε απάντηση το αίτημα διατυπώθηκε γραπτά.

Σε λίγη ώρα λάβαμε προφορική απάντηση πως δεν γίνεται να παρέμβουμε γιατί η εκδήλωση είναι κλειστή!!!

Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση αντιλήφθηκαν το λόγω της άρνησης. Η «εκδήλωση» ήταν ένα ακόμα βήμα προβολής της κυβερνητική πολιτικής και της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως φαίνεται η Δημοτική Αρχή της ΝΔ και η κυβέρνηση φροντίζουν ώστε πέρα από την αστυνομική καταστολή με τα καθημερινά περιστατικά βίας να υπάρχει και η περιστολή ελεύθερης διατύπωσης της αντίθετης γνώμης.

Το ποτάμι της οργής ξεχειλίζει. Η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης δεν κρύβεται όσες κλειστές εκδηλώσεις και εάν κάνει.

Η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να αντιληφθεί πως όσο υπάρχει η εκμετάλλευση και καταπίεση με κλειστά στόματα και με «κλειστές εκδηλώσεις» το κύμα αντίστασης θα διογκώνεται.

Οι συνεχείς και κλιμακούμενες κινητοποιήσεις του λαού σε όλη την Ελλάδα στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα:

Ως εδώ!

Λαϊκή Συσπείρωση Δάφνης-Υμηττού

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια