Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


«Μια ημέρα αφιερωμένη στις γυναίκες της δημοτικής παράταξης της «νέας» διοίκησης του δήμου» αντί του «Μια ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις Γυναίκες»!

Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή:

"Πως αλλιώς να είναι ο τίτλος της διαδικτυακής εκδήλωσης αφιερωμένη στην ημέρα της γυναίκας στο δήμο Δάφνης-Υμηττού όταν οι 5 στις 7 ομιλήτριες ανήκουν στο πολιτικό συνεταιρισμό που μας διοικεί;
Ευκαιρία αυτοπροβολής των στελεχών της δημοτικής ομάδας των πολιτικών συνεταίρων εξελίχθηκε η ενδιαφέρουσα ιδέα  εκδήλωσης αφιερωμένη στην ημέρα της γυναίκας.
Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος νοήμων, το γεγονός ότι σε ένα δημοτικό συμβούλιο που έχουμε τη τιμή να συμμετέχουν 10 κυρίες εκ των οποίων μάλιστα οι τρείς αποτελούν τις Επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων κες Όλγα Χριστινάκη, Ναυσικά Τόλια-Κηπουρού, Δέσποινα Λαγδά και ακόμη μία την Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Καλλιρρόη Ρούσσου η διοίκηση ακόμη μια φορά μετέτρεψε μια εξαιρετική ιδέα σε εκδήλωση κομματικής οργάνωσης.
Οι 4 εντεταλμένες δημοτικοί σύμβουλοι της δική τους παράταξης συν μια υποψήφια των εκλογών του 2019 είναι οι μόνες που για αυτούς μπορούν να αποτελέσουν ομιλήτριες.
Για τον «νέο» δήμαρχο δεν υπάρχει τίποτε αξιόλογο να εκφράσουν εκλεγμένες ή μη γυναίκες από άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου.
Η ανυπαρξία οράματος και έργων, που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα του ενιαίου δήμου μας, από τη «νέα» διοίκηση τους οδηγεί σε μια εγωπαθή διοίκηση η οποία θεωρεί το δήμο τσιφλίκι της.
Σε αντίθεση με το δικό μας δήμο, υπάρχουν και δήμαρχοι που, ακόμα και εάν έχουν κοινή κομματική μήτρα με τον δικό μας, αναγνωρίζουν το ρόλο των γυναικών συνολικά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Π.χ ο δήμαρχος Γλυφάδας όχι μόνο δεν διαχωρίζει τις γυναίκες του δημοτικού συμβουλίου που εκπροσωπεί, αλλά με στοχευμένο μήνυμά του τις ενώνει. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε όλες όσες τιμούν και εκπροσωπούν το δημοτικό συμβούλιο αναφέροντας:
«Στη Γλυφάδα μας είμαστε πολύ υπερήφανοι που στο δημοτικό μας συμβούλιο συμμετέχουν 12 γυναίκες δυναμικές, μαχητικές, που συμβάλλουν στο να γίνεται η πόλη μας καλύτερη»
Θα μας πείτε είναι λεπτομέρειες σε όσα ζούμε, όμως όπως αναφέρουμε συχνά, αυτές οι λεπτομέρειες είναι που δείχνουν πολλά και όταν τις σεβόμαστε μπορούν να κάνουν τη διαφορά."



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια