Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Κορονοϊός: «Βράζουν» Δάφνη-Υμηττός, Βύρωνας, Ηλιούπολη και οι υπόλοιποι δήμοι του κεντρικού τομέα της Αθήνας

 Ο κορονοϊός επελαύνει στην χώρα μας και για ακόμη μια μέρα οι περισσότερες από τις 721 νέες μολύνσεις που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ εντοπίζονται στην Αττική με την Αθήνα και ειδικά τον κεντρικό τομέα να «βράζει».



Η ανησυχία είναι έκδηλη καθώς ο κορονοϊός δεν υποχωρεί και το κέντρο της Αθήνας συμπληρώνει το μεγαλύτερο ιικό φορτίο αλλά υπάρχουν κι άλλες περιοχές που παρουσιάζουν ιδιαίτερα υψηλό επιδημιολογικό φορτίο.

Αυτοί είναι σύμφωνα με το Mega ο δήμος Βύρωνα, ο δήμος Δάφνης-Υμηττού, το Γαλάτσι, ο δήμος Ζωγράφου, ο δήμος Ηλιούπολης, οι δήμοι Κασαιριανής, Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.

Η εικόνα στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής, 08.01.2021 είναι καλύτερη με την αστυνομία να παραμένει σε εγρήγορση.

Στον αντίποδα, θετικά είναι τα νέα από την συμπρωτεύουσα, αφού τα στοιχεία που έρχονται από το ΑΠΘ, δείχνουν αισθητή μείωση του ιικού φορτίου στην πόλη.

Αυτό που παραμένουν οι επιστήμονες είναι να δουν πόσο θα επηρεαστούν τα στοιχεία από τις ημέρες Πρωτοχρονιάς και Θεοφανίων.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μένω στον Υμηττό. Ένα περιστατικό έμαθα που δεν είναι και σίγουρα μόνο κωρονοιός.Που βράζει λέτε; Θα μας τρελάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή