Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πώς το Αttica TV έγινε «Πατούλης ΤV» με €210.000 και οι τοπικοί τηλεοπτικοί αστέρες της πόλης μας (Δάφνης-Υμηττός)

Στο ATTICA TV παραχώρησαν συνέντευξη ο δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού κος Μπινίσκος Αναστάσιος και η Πολιτική Εκπρόσωπος του ΚΕΠ-ΥΓΕΙΑΣ κα Γεωργία Σκιαδοπούλου προκειμένου να παρουσιάσουν στους συνδημότες μας το ΚΕΠ-ΥΓΕΙΑΣ(δημιούργημα του ίδιου του κου Πατούλη).  

Θυμίζουμε, στο περιφερειακού συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής την Τετάρτη 20/11/19,  έπειτα από σκληρή μάχη, ο περιφερειάρχης Αττικής είχε καταφέρει να κερδίσει - έστω και οριακά- την ψηφοφορία για την αγορά προγράμματος οκτώ ωρών ημερησίως στον τοπικής εμβέλειας και χαμηλής θεαματικότητας τηλεοπτικό σταθμό Attica TV έναντι 42.000 ευρώ τον μήνα! (Πηγή: protagon.gr)

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Ν. Μελετίου υπέγραψαν τελικά στις 12/9/2020 προγραμματική σύμβαση συνεργασίας με στόχο την προβολή αναπτυξιακών προγραμμάτων, πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων της Περιφέρειας και των Δήμων της Αττικής, στο δημοτικό τηλεοπτικό κανάλι του Ασπροπύργου ATTICA TV.

Ορισμένους από τους καρπούς αυτής της συνεργασίας μπορείτε να παρακολουθήσετε στα παρακάτω βίντεο:




Όμως ο Περιφερειάρχης Αττικής δεν σταματάει εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ ο κος Πατούλης ψάχνει να εξαγοράσει ένα ακόμα κανάλι για τις ανάγκες της Περιφέρεια Αττικής!

Η συνεργασία με το Attica TV ήταν, όπως όλα δείχνουν, μόνο το πρώτο βήμα στα τηλεοπτικά σχέδια της περιφερειακής αρχής. Όπως λένε οι πληροφορίες της εφημερίδας παρόν, έγινε ήδη μια πρώτη προσέγγιση με το Local TV προκειμένου να περάσει στη διαχείριση της περιφέρειας. 
Δεν είναι τυχαίο πως το νομοσχέδιο Πέτσα, το οποίο αποσύρθηκε για 20 ημέρες προκειμένου να συνεχιστούν οι συζητήσεις για τις διατάξεις του, προβλέπει τη λειτουργία τηλεοπτικών σταθμών από τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης χωρίς την υποχρέωση λήψης άδειας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια