Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πόλη Φωτεινή: 1 ΤΟΝΟ & 300kg ζυγίζουν τα ευχαριστώ μας, όσες και οι τσάντες Αγάπης που προσφέρατε από καρδιάς!

 


Δελτίο Τύπου:

Στις 26 Νοεμβρίου ανακοινώσαμε την πρωτοβουλία της Δράσης Αγάπης να συλλέξουμε τρόφιμα και είδη υγιεινής, όσα είναι δυνατόν υπό τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν για όλους.

Περιμέναμε πολλά, μα η συμμετοχή σας, η στήριξή σας και η πολύτιμη  βοήθειά σας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, αφού καταφέραμε από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου να συλλέξουμε 1 ΤΟΝΟ & 300kg τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής!

Με ιδιαίτερες δυσκολίες, λόγω των περιοριστικών μέτρων στη μετακίνηση, λαμβάνοντας τα ενδεδειγμένα μέτρα για την προστασία τη δική μας και των υπέροχων εθελοντών μας, με πολύ κέφι και θετική ενέργεια καταφέραμε να συγκεντρώσουμε με πολλή προσοχή τα προϊόντα, που εσείς προσφέρατε επώνυμα και ανώνυμα, στο χώρο προσφοράς μέλους της δημοτική μας ομάδας. Εκεί, με τη βοήθεια δημοτικών, κοινοτικών συμβούλων και εθελοντών σε βάρδιες, τα προϊόντα διαχωρίστηκαν και τοποθετήθηκαν σε ξεχωριστές τσάντες, οι οποίες παραδόθηκαν στα Κέντρα Αγάπης που λειτουργούν σε  κάθε έναν από τους Ιερούς Ναούς του ενοποιημένου Δήμου μας, έτοιμες για να μοιραστούν σε όσους συνανθρώπους μας βοηθούν καθημερινά, ώστε να παραδοθούν εκεί που πρέπει.

Με τη δύναμη της προσφοράς σας καταφέραμε, με διακριτικό και προσεκτικό τρόπο, προστατεύοντας την αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας, που βρίσκονται σε μία ευάλωτη θέση, να προσφέρουμε επιπλέον τσάντες σε αρκετές οικογένειες που τις χρειάζονταν, αλλά δύσκολα θα το ζητούσαν. 

Θέλουμε να εκφράσουμε από καρδιάς ΠΟΛΛΑ μα ΠΟΛΛΑ,

  • ευχαριστώ για την συγκινητική ανταπόκρισή όλων σας σε αυτή τη Δράση Αγάπης, μία κοινωνική πρωτοβουλία της  Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Δάφνη Υμηττός “Πόλη Φωτεινή”.
  • ευχαριστώ σε κάθε μία από τις επιχειρήσεις της πόλης μας, οι οποίες κράτησαν την ανωνυμία τους, και μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες ανταποκρίθηκαν στην ενημέρωση της αναφοράς της δράσης μας και πρόσφεραν με πολλή αγάπη προϊόντα σχεδόν 1/2 ΤΟΝΟΥ.
  • ευχαριστώ στο 4ο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, που μέσα από το Πρόγραμμα Εθελοντισμού που εκπονεί συμμετείχε δυναμικά στην προσπάθειά μας με τα μέλη του μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς  & γονείς και τη μοναδική Διευθύντρια του  Βασιλική Πασχαλιώρη.
  • ευχαριστώ στο Σύλλογο Γονέων του 1ου ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης, που συμμετείχε στην προσπάθειά μας με πολλά προϊόντα - προσφορά πολλών οικογενειών του σχολείου.
  • ευχαριστώ σε κάθε έναν από τους εργαζομένους του Δήμου Δάφνης Υμηττού που θέλησαν να στηρίξουν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία μας. 
  • ευχαριστώ σε όλους τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, σε όλα τα μέλη και φίλους του  συνδυασμού μας που με πολλή δύναμη στάθηκαν κοντά μας, στηρίζοντας με χρήματα και προϊόντα τη Δράση Αγάπης.

Με τη δύναμη όλων σας, αγκαλιάσατε με πολλή αγάπη την πρωτοβουλία μας από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα και καταφέραμε να κάνουμε πολλά περισσότερα από όσα είχαμε φανταστεί ξεκινώντας.

Πετύχαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή να κάνουμε πιο ζεστές, πιο φωτεινές αυτές τις ημέρες,  για όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορέσαμε.

Αξίζει να αναφέρουμε τη φράση που μας είπε ο πατέρας Νικόδημος, όταν παρέλαβε την 1η αποστολή από τις τσάντες αγάπης γεμάτες τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής της περιφέρειας Υμηττού, ως απάντηση στη δική μας φράση ότι και “μακάρι να μπορούσαμε περισσότερα”:

“Δεν είναι η αξία αυτού που λαμβάνει κάποιος, όσο η διάθεση της προσφοράς και του ότι νοιαζόμαστε για κάθε συνάνθρωπό μας”!

Από την πρώτη στιγμή, βάλαμε στόχο με τις δικές μας δυνάμεις με τη δική σας αγκαλιά, χωρίς τη βοήθεια οργανισμών, χωρίς τη δύναμη των χρημάτων ενός δημοτικού προϋπολογισμού, αυτές οι  γιορτές να αποκτήσουν Φως από το περίσσευμα της αγάπης όλων μας.

Και μαζί τα καταφέραμε!

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους εσάς!

Ευχόμαστε μία νέα χρονιά γεμάτη ευτυχία, υγεία, δύναμη & αφθονία

σε κάθε οικογένεια της πόλης μας.

Σας ευχαριστούμε!

Ο επικεφαλής της

Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης

Δήμου Δάφνης Υμηττού

Πόλη Φωτεινή

Γιώργος Δαουλάρης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια