Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ερωτηματικά σχετικά με τον καθαρισμό των φρεατίων στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού

 Απάντηση του πρώην Δημάρχου και ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κου Δημήτρη Αργιανά στον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κο Δημήτρη Γιαννακούρα σχετικά με τον καθαρισμό των φρεατίων στον δήμο Δάφνης-Υμηττού:

"Απάντηση στη ανάρτηση του Αντιδημάρχου.

Αυτή είναι η ανάρτηση μου ενόψει Ιανού που ενόχλησε τον εκπρόσωπο της Διοίκησής του Δήμου Δάφνης Υμηττού.

"Εμείς στον Υμηττό και στη Δάφνη δεν έχουμε πρόβλημα. Η δημοτική αρχή φρόντισε έγκαιρα και έβαψε τις σχάρες με ασβέστη. Όσο για καθάρισμα των φρεατίων 

ούτε λόγος, παρά τις δικές μου επανειλημμένες προτροπές !!!! 

Αλλά κατά τα άλλα μην στεναχωριέστε η πολιτική προστασία του Δήμου άγρυπνά.

Όταν πλημμυρίσουμε θα έρθει να μας σώσει!

Ε, να βγάλει και καμμιά φωτογραφία ....."

Μέτρησε τις λέξεις και τις βρήκε μόνο....58.

Απάντησε με μακροσκελές κείμενο που μόνο στην ουσία δεν απαντά. Εάν δηλαδή καθαρίστηκαν τα φρεάτια για να μπορούν να απορροφήσουν τα βρόχινα νερά.

Καθαρίστηκαν λέει και ασβεστώθηκαν οι σχάρες! Σαν εκπαιδευτικός θα έπρεπε να γνωρίζει ότι άλλο σχάρα και άλλο φρεάτιο. Αν δεν το γνώριζε (που δεν το πιστεύω) ας ρώταγε την τεχνική υπηρεσία της οποίας προΐσταται.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ρωτήθηκε από μένα για πολλοστή φορά και ο Δήμαρχος , εάν καθαρίστηκαν τα φρεάτια ενόψει βροχοπτώσεων και μου απάντησε και αυτός ότι γίνεται τακτικά ..μυοκτονία και απολύμανση.. (μπορώ να δημοσιεύσω αυτούσιο το κείμενο εάν χρειαστεί).

Τελειώνοντας επιμένω στην παραπάνω ανάρτηση μου. Καθαρισμός των φρεατίων δεν έχει γίνει . Είναι όλα γεμάτα φερτά υλικά και σκουπίδια με αποτέλεσμα να είναι κατά μεγάλο ποσοστό άχρηστα. Εάν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι θα ψαχνόμαστε ποιος φταίει !

Αυτό κύριε Αντιδήμαρχε  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ αλλά  σοβαρή και υπεύθυνη επισήμανση  μήπως σοβαρευτείτε για το καλό των Δημοτών του Δήμου μας.

Όσο για μένα έχω δώσε τις εξετάσεις μου τόσα χρόνια στο Δήμο ,είτε ως απλός Δημοτικός Σύμβουλος όσο και σα Δήμαρχος και δεν περιμένω από σας επιβεβαίωση.

Τέλος όσον αφορά το ποιος είναι σοβαρός η όχι θα υπάρξει νεότερη ανάρτηση μου.

Ίσως δεν εκτιμήσατε ότι μέχρι τώρα , σας αγνόησα και δεν ασχολήθηκα μαζί σας..

ΑΥΤΈΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΈΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΑΠΟ ..ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΑΡΑ.. ( Σημειωτέον ότι το βάθος των φρεατίων είναι 1.50 έως 2.00 μέτρα )"



Η επίμαχη ανάρτηση του αντιδημάρχου Δημ. Γιαννακούρα στην οποία μάλιστα επισυνάπτει και φωτογραφία η οποία δεν έχει τραβηχτεί από φρεάτιο του δήμου μας, αλλά έχει κατέβει από το διαδίκτυο είναι η παρακάτω:

"ΖΗΤΕΙΤΑΙ (ΣΟΒΑΡΗ) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…
Το Σάββατο που μας πέρασε, και με αφορμή τον κυκλώνα Ιανό, κυκλοφόρησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ένα κειμενάκι 58 λέξεων σε μια προσπάθεια άρθρωσης αντιπολιτευτικού λόγου. Το κειμενάκι αυτό, γεμάτο ανυπόστατους ισχυρισμούς, προσπαθούσε να καταδείξει την ανυπαρξία των μέτρων που όφειλε να πάρει ο Δήμος μας, και συγκεκριμένα στο αν καθαρίστηκαν οι σχάρες των όμβριων υδάτων, και να επιρρίψει ευθύνες στην Αντιδημαρχία των τεχνικών υπηρεσιών. Δυστυχώς όμως για τον «καταγγέλοντα» τα πράγματα ήταν απολύτως αντίστροφα. ΟΛΕΣ οι σχάρες των όμβριων υδάτων είχαν καθαριστεί πλήρως και επιμελώς αλλά και είχαν ασβεστωθεί επίσης σε μια επιπρόσθετη ενέργεια απολύμανσής τους. Θα περιμέναμε από κάποιον ο οποίος έχει διατελέσει σε θέση ευθύνης στον Δήμο μας τα προηγούμενα χρόνια να επιδείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Κατανοώ την αγωνιώδη προσπάθειά του να επιδείξει αντιπολιτευτικό λόγο και ακόμη περισσότερο την προσπάθεια του να πλήξει εμένα προσωπικά ως Αντιδήμαρχο των τεχνικών έργων στον Δήμο μας. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ περαιτέρω με ανυπόστατες κατηγορίες. Θα συνεχίσω όμως να κάνω αυτό που γνωρίζω καλά. Θα συνεχίσω να εργάζομαι νυχθημερόν για το συμφέρον του Δήμου μας και των Δημοτών μας. Θα συνεχίσω να επιλύω τα προβλήματα τα οποία παρουσιάζονται στην περιοχή μας όπως και θα συνεχίσω να δημοσιοποιώ τις όποιες ενέργειες γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση ώστε οι Δημότες της Δάφνης και του Υμηττού να είναι πλήρως ενημερωμένοι για το έργο το οποίο γίνεται στην περιοχή μας. Καταλαβαίνω ότι αυτό ενοχλεί κάποιους. Θα τους συμβούλευα όμως να συμπεριφέρονται με μεγαλύτερη ευθύνη και σεβασμό προς τον θεσμικό τους ρόλο. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!
Δημήτρης Γιαννακούρας
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών
Πολιτικής Προστασίας και Υμηττού"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια