Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πάρκο Πέτρου και Παύλου, κάθε καλοκαίρι τα ίδια προβλήματα...Όταν λέμε ότι στον δήμο δεν αλλάζει τίποτα αυτό εννοούμε.

Πέρυσι ίδια εποχή είχαμε αναφέρει οτι στο πάρκο Πέτρου και Παύλου τα παρτέρια με το λίγο πράσινο που έχει μείνει ξεραίνονται γιατί οι σωλήνες του αυτόματου ποτίσματος έχουν πάθει ζημιές.

Ετσι και φέτος τα ίδια. Αφού μπήκαν στο πάρκο τα κοπτικά και οι τσουγκράνες για να κάνουν αποψίλωση, έκοψαν πάλι τους σωλήνες και τα φυτά στην οδό Αρχατζικάκη ξεραίνονται σταδιακά.

Σε άλλα σημεία του πάρκου, όπως στα σκαλιά προς την εκκλησία Πέτρου και Παύλου το νερό τρέχει αύθονο και ποτίζει το πεζοδρόμιο.

Στείλαμε κλασικά και email στις υπηρεσίες του δήμου για την επισκευή.
Πηγή: Vironas Trigiro

Το Blog "Δαφνούλα & Υμηττούλης", δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Blog "Δαφνούλα & Υμηττούλης", ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια