Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Κρεοπωλείο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, Χρυσό Βραβείο Γεύσης από τα BEST GREEK FOODS AWARDS

Για μία ακόμη χρονιά, το κρεοπωλείο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ επιβραβεύεται για την ποιότητά του.  Το κορυφαίο κρεοπωλείο του Υμηττού, βραβεύθηκε με το Χρυσό Βραβείο Γεύσης του Best Greek Food Awards 2020.

Στο Best Greek Food Awards (BGFA) οι επισκέπτες/πελάτες των επιχειρήσεων κρίνουν και βραβεύουν τα καταστήματα που παρουσιάζουν υψηλή δημοφιλία ανά περιοχή στην κατηγορία τους.

Ο θεσμός των Best Greek Food Awards (BGFA), είναι ίσως ο πιο αντικειμενικός και αντιπροσωπευτικός για να επιλεγεί μια επιχείρηση, δεδομένου πως οι ίδιοι οι καταναλωτές επισκέπτονται, δοκιμάζουν και κατόπιν κρίνουν την ποιότητα των όσων δοκίμασαν, συνδυαστικά με την σχέση ποιότητας/τιμής, τη φιλικότητα του χώρου αλλά και το service που αντιμετώπισαν ως εμπειρία κατά την επίσκεψή τους.  Με έναν εξειδικευμένο μηχανισμό καταγραφής και ανάλυσης των στοιχείων προκύπτει το τελικό αποτέλεσμα.

Και μέσα από αυτό τον μηχανισμό ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ κέρδισε την κορυφαία διάκριση.  Με την αξία του, την κορυφαία ποιότητα κρέατος, τα εξαιρετικά παρασκευάσματα, την υγιεινή του χώρου και φυσικά την άψογη εξυπηρέτηση των ανθρώπων του.


Πολλά συγχαρητήρια, ευχόμαστε τα καλύτερα και για το μέλλον!

https://www.facebook.com/Κρεοπωλείο-Αμερικανος-299887863500267/

Πηγή: Υμηττός online

Το Blog "Δαφνούλα & Υμηττούλης", δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Blog "Δαφνούλα & Υμηττούλης", ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια