Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Τα άτακτα τουβλάκια της Δάφνης


 
Ερχόμενοι από οδό Αδριαννοθυρών (Χαραυγή Δάφνης) για να μπούμε στην οδό Αναγεννήσεως (προς Υμηττό) υπάρχουν κυβόλιθοι οι οποίοι έχουν αποκολληθεί από το εκτρωματικό έργο της αντικατάστασης από άσφαλτο τάπητα με τα κύβο πλακάκια, μια παγίδα για όλους μας.

Το άθλιο αυτό και πανάκριβο έργο που υπάρχει εδώ και χρόνια σε όλη τη περιοχή της περιφέρειας Δάφνης, διαλυόμενο σήμερα μας θυμίζει μαζί με τα χιλιάδες κολονάκια το «μεγάλο έργο» που άφησε στη πόλη μας η διοίκηση του κου Σταυριανουδάκη & η οποία συνεχίζει με τον προσωπικά επιλεγμένο διάδοχος του και οριακά εκλεγμένο από τους πολίτες στις τελευταίες εκλογές κυρίως με την αποχή τους στο 2ο γύρο των εκλογών.

Για να μη μένουνε όμως σε αυτά καλούμε άμεσα τη διοίκηση των συνεταίρων συνδυασμών να προχωρήσουν σε κάθε διασταύρωση δρόμων, στην αποξήλωση των εκτρωματικών και επικίνδυνων κυβόλιθων για τους οδηγούς οχημάτων αλλά και περαστικούς, αφού εάν κάποιο όχημα πατήσει κυβόλιθο ή φθαρμένο κομμάτι του και εκσφενδονιστεί, εκτός από υλικές ζημιές θα θρηνήσουμε ακόμα και θύμα από σοβαρό τραυματισμό.

Άμεσα επισκευάστε ότι υπάρχει κατεστραμμένο είτε από φθορά είτε από τα συνεχόμενα έργα παροχών όπως αυτού της cosmote που είναι σε εξέλιξη εδώ και μήνες τοποθέτηση καλωδίων οπτικών ινών και προχωρήσετε σταδιακά στην αντικατάσταση τους με κανονικό άσφαλτο τάπητα.

Καμία δικαιολογία σε αυτή τη κατάσταση. Σταματήστε τα έργα απόλαυσης εργολάβων και δώστε έργα ουσίας στις γειτονιές μας.

Πηγή: Πόλη Φωτεινή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια