Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ενημέρωση Πολιτών σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού σχετικά με την πρόσληψη 17 ατόμων τετράμηνης απασχόλησης για την αντιμετώπιση αναγκών covid

Η δημοτική αρχή, μετά τις πιέσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης, 27 Μαΐου, κάλεσε σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση την οικονομική επιτροπή σε δια περιφοράς διαδικασία στις 29 Μαΐου για πρόσληψη 17 ατόμων τετράμηνης απασχόλησης για την αντιμετώπιση αναγκών covid. Δύο επισημάνσεις:

Επισήμανση 1η: Η πρόσκληση για την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση έγινε λίγα μόλις λεπτά πριν από την ώρα συνεδρίασης. Έκτακτες συνθήκες θα πείτε.

Επισήμανση 2η: Οι εγκύκλιοι που δίνουν τη δυνατότητα για πρόσληψη αυτού του προσωπικού και στις οποίες αναφέρεται η κατεπείγουσα πρόσκληση του δημάρχου έχουν ημερομηνία 13 και 31 Μαρτίου!!

Για ένα θέμα που θα μπορούσε και θα έπρεπε να είχε δρομολογηθεί από τον Μάρτιο και που αφορά την υγεία όλων μας και την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, έπρεπε να «τρέξει» και η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των δημοτικών σχολείων για να ενεργοποιήσει ο δήμος τις δυνατότητες πρόσληψης προσωπικού, ενώ το είχαμε επανειλημμένως επισημάνει.

Χρονολογική σειρά για όσους επιμένουν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν:

Μάρτιος 2020: Δυνατότητα για πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας για τα σχολεία.
Καμία ενέργεια από τον δήμο για προσλήψεις.

11 Μαΐου: Άνοιγμα Γ λυκείου και προανακοίνωση ανοίγματος όλων των σχολείων και οδηγίες ΕΟΔΥ.
Καμία ενέργεια από τον δήμο για προσλήψεις.

18 Μαΐου: Άνοιγμα σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Καμία ενέργεια από τον δήμο για προσλήψεις.

24 Μαΐου: Επικύρωση της απόφασης για άνοιγμα και των δημοτικών σχολείων.
Καμία ενέργεια από τον δήμο για προσλήψεις.

27 Μαΐου: Δημοτικό Συμβούλιο με την αντιπολίτευση να ζητά απαντήσεις για το θέμα

29 Μαΐου: Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση –επιτέλους- για προσλήψεις. Ανακοίνωση υποβολής αιτήσεων 1-3 Ιουνίου

1η ΙΟΥΝΙΟΥ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ με καμία νέα πρόσληψη, με σχολεία που έχουν μία καθαρίστρια για 2-3 ώρες την ημέρα και με όλους να είναι υπερήφανοι για την άψογη λειτουργία του συστήματος….

Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία προσλήψεων, χωρίς να έχει ανακοινωθεί πως και από ποιον γίνεται η μοριοδότηση…..

Για τους «Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού»
Η επικεφαλής
Όλγα Χριστινάκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια