Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Νέα σπείρα χτυπάει μεταξύ 05:30 και 06:00 τα ξημερώματα, επιλέγοντας μοτοσικλέτες σε Δάφνη, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Βύρωνα, με «αδυναμία» στα Beverly (Βίντεο)

Οι κακοποιοί χτυπούν μεταξύ 05:30 και 06:00 τα ξημερώματα, επιλέγοντας μοτοσικλέτες σε Δάφνη, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Βύρωνα
Φορώντας λευκό κράνος και μαύρη full face κουκούλα, ο ο κλέφτης σκύβει στην πίσω ρόδα της μοτοσικλέτας και με γρήγορες, επαγγελματικές κινήσεις, φαίνεται να "πειράζει την κλειδαριά".

Στη συνέχεια απομακρύνεται από το σημείο, για να μην κινήσει υποψίες και στέκεται δήθεν αδιάφορος δίπλα στο όχημα για λίγο. Στη συνέχεια κάθεται πάνω στην μοτοσικλέτα και με βιαστικές κινήσεις σπάει με τα πόδια του την κλειδαριά του τιμονιού, σε μόλις 1 λεπτό και 21 δευτερόλεπτα, έχει καταφέρει να κλέψει τη μοτοσικλέτα.

Το βίντεο που εξασφάλισε το lawandorder.gr, έχει καταγραφεί στις 6 Μαΐου και είναι ένα μόνο, από αυτά που έχουν απαθανατίσει την δράση των ατόμων που έχουν πανομοιότυπη μέθοδο και αδυναμία στα "Beverly", όπως η σπείρα που είχε εξαρθρωθεί τον Οκτωβρίου του 2019 και είχε κλέψει περισσότερες από 200 μοτοσικλέτες.

Η νέα σπείρα χτυπάει μεταξύ 05:30 και 06:00 τα ξημερώματα, επιλέγοντας μοτοσικλέτες σε Δάφνη, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Βύρωνα.

Οι αστυνομικοί περιμένουν ένα τους λάθος προκειμένου να τους συλλάβουν καθώς δεκάδες είναι έως τώρα οι περιπτώσεις κλοπής μοτοσικλετών.

Πηγή: lawandorder.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια