Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Δάφνης



Με μεγάλη επιτυχία, αν και διανύουμε μια δύσκολη εποχή λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Παραλύτου, η 1η για το έτος 2020, εθελοντική Αιμοδοσία του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας, στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης «Καταφυγή».

Η Αιμοδοσία είναι μία πράξη αγάπης γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται, παρά μόνο χαρίζεται. Ο Κύριός μας στην επίγεια ζωή Του μας είπε » αμήν λέγω υμίν, εφ΄όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων Εμοί εποιήσατε». Και αυτό έκαναν πράξη οι ενορίτες μας και όχι μόνο, αποδεικνύοντας πόση αγάπη έχουν για τον καρκινοπαθή, για τον ασθενή με μεσογειακή αναιμία, για τον τραυματία της ασφάλτου, γι΄αυτόν που έχει ανάγκη το αίμα για να ζήσει, διαθέτοντας δέκα λεπτά από τον χρόνο του.

Μετά από κάθε λήψη οι αιμοδότες έπαιρναν πλούσια εδέσματα σε πακέτο, λόγω της επιδημίας και ένα αναμνηστικό δώρο.

Ο π. Μάξιμος, υπεύθυνος Ιερέας της Αιμοδοσίας και η Επιτροπή Αιμοδοσίας ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους αιμοδότες για το μεγαλείο της ψυχής τους και εύχονται ο Κύριός μας να τους χαρίζει υγεία, μακροημέρευση και κάθε αγαθό στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

Πηγή : Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια