Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, Δήμου Δάφνης-Υμηττού: Βεβαίωση Μετακίνησης για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων


Στο πλαίσιο του περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων ανακοινώνεται από τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού ότι όσοι φροντίζουν αδέσποτα ζωάκια αυτήν την περίοδο, μπορούν να προμηθευτούν το ειδικό έντυπο για τη χορήγηση Βεβαίωσης Μετακίνησης για τη σίτιση των αδέσποτων «μικρών μας φίλων», εφόσον  πριν το αιτηθούν είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tsoukia@dafni-ymittos.gov.gr, αναγράφοντας στο e-mail το ονοματεπώνυμό τους, το πατρώνυμο, τηλέφωνο, αριθμό Δελτίου Ταυτότητας,τα  σημεία που θα σιτίζουν, ημέρες και ώρες σίτισης. Η διάρκεια της μετακίνησης για πραγματοποίηση της σίτισης δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 3 ώρες. 
Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα αποστολής e-mail,  μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2132085514-15 (Δημαρχείο Δάφνης )να κλείνουν ραντεβού ώστε εκεί να κάνουν την αίτηση για να προμηθευτούν τη Βεβαίωση Μετακίνησης.
Υπεύθυνη Επιτροπή για την πιστοποίηση της Βεβαίωσης είναι η Πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου και στη συνέχεια η παραλαβή της Βεβαίωσης Μετακίνησης θα πραγματοποιείται από το  γραφείο του Τμήματος Περιβάλλοντος, 11.00π.μ.-12.00 το μεσημέρι, αρμόδιο για τη διαχείριση των σχετικών θεμάτων (κ.Β.Τσουκιά),στο πρώην Δημαρχείο Υμηττού, 1ος όροφος, μετά από τηλεφωνική ειδοποίηση.
Ήδη, ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού βρίσκεται σε ολοκλήρωση διαδικασιών ώστε να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες δράσεις για την προστασία και ευζωία «των μικρών μας φίλων».
Μένουμε σπίτι αλλά νοιαζόμαστε για τους «μικρούς μας φίλους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια