Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Από τον Δεκέμβριο έξω από το 5ο νηπιαγωγείο Υμηττού και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή τον οδών Δερβενακίων και Καραολή Δημητρίου δεν υπάρχει καμία σήμανση.
Οι κάτοικοι οι οδηγοί αλλά και οι γονείς των μικρών παιδιών αντιμετωπιζουν ένα μεγάλο θέμα ποιο είναι αυτό θα σας εξηγήσουμε αμέσως.
Η οδός Καραολή Δημητρίου είναι διπλής κατεύθυνσης χωρίς πλέον το ΣΤΟΠ, χωρίς διαγράμμιση διάβασης, που πέφτει στην Δερβενακιων που είναι η είσοδος του νηπιαγωγείου εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η είσοδος δεν έχει ούτε κάγκελα κάγκελα προστασίας και η η πόρτα και χωρίς διαγράμμιση διάβασης.
Τα δε αυτοκίνητα μπαίνουν από την οδό Μελίνας Μερκούρη διπλής κατεύθυνσης δρόμος και περνούν τρέχοντας μπροστά από το νηπιαγωγείο.
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ενημερώσει από τον περασμένο Δεκέμβριο τον Δήμο Δάφνης Υμηττού αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να που και εμείς τα εξής από τους επτά δημοτικούς συνδυασμούς που μέχρι και σήμερα έχουν ανακοινωθεί στη πόλη μας οι πέντε επικεφαλής είναι κάτοικοι και προέρχονται από τον Υμηττό αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ασχοληθεί με ένα τόσο σοβαρό θέμα βλέπετε ότι για όλους αυτούς άλλα θέματα έχουν προτεραιότητα και όχι η ασφάλεια των παιδιών και των κατοίκων.
ΝΤΡΟΠΗ.
Όσο για τις υπηρεσίες του Δήμου για άλλη μια φορά είναι απούσες αλήθεια ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος το γνωρίζει το θέμα και αν ναι τι έχει κάνει μέχρι σήμερα.
Εμείς το δημοσιεύουμε και θα επανέρθουμε πολύ σύντομα για να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη του.
Πηγή:
Νέα Δάφνης Υμηττού