Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ολοκληρώνεται το 2025 η νέα οικιστική επένδυση Laurel στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Τι θα περιλαμβάνει

Ολοκληρώνεται το 2025 η νέα οικιστική επένδυση Laurel στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Το τριώροφο κτίριο “LAUREL” βρίσκεται επί της Λ. Βουλιαγμένης 164 και Γραβιάς, στην περιοχή της Δάφνης, και αποτελεί μία από τις πολλές αναπτύξεις της DKG Development.

Στους ορόφους βρίσκονται 57 πλήρως επιπλωμένα εξυπηρετούμενα διαμερίσματα, επιφανείας από 16 τμ έως 29 τμ που διατίθενται για βραχυχρόνια καθώς και για μέσο μακροχρόνια μίσθωση.

Την διαχείριση τους έχει αναλάβει η εταιρεία διαχείρισης Serviced Apartments Raise Projects με την οποία η DKG Development έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία.

Η όλη επένδυση θα έχει ολοκληρωθεί το Α’ τρίμηνο του 2025.

Στο ισόγειο είναι διαμορφωμένα δύο καταστήματα λιανικής, το μεγαλύτερο από τα οποία, επιφάνειας 1.050 τ.μ μίσθωσε για 10 χρόνια η SiNSAY. Το κατάστημα θα παραδοθεί εντός του 2024.

Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, CEO της DKG Development, δήλωσε: «Συνεπείς με το όραμα και τις επιλογές μας, συνεχίζουμε τις συνεργασίες μας με σημαντικούς ευρωπαϊκούς ομίλους που μέσα από τη δραστηριότητά τους αποδίδουν αξία στα ακίνητα και τους επενδυτές μας. Με τη συμφωνία μας με τον Όμιλο LPP φέρνουμε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο brand στη Δάφνη, σε μια νεανική γειτονιά, ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστια, που έχουμε επιλέξει να δραστηριοποιηθούμε, επαναχρησιμοποιώντας εγκαταλελειμμένα ακίνητα και δημιουργούμε αξία με σεβασμό στο περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες».

πηγή : bizness.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια