Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εκπαιδευτική ημερίδα την 20 Ιουνίου 2024, με θέμα «Παιδική Προστασία και Προσχολική Ηλικία»

 Το Κέντρο Κοινότητας και το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής συνδιοργανώνουν με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Παιδική Προστασία και Προσχολική Ηλικία».



Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/06/2024 και ώρες 18:00 – 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού από τον κο Σταματογιάννη Νίκο, Αστυνομικό Διευθυντή – Ψυχολόγο Msc της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Δάφνης – Υμηττού και απευθύνεται στο προσωπικό που υπηρετεί στους Παιδικούς Σταθμούς καθώς και στους γονείς και φροντιστές των παιδιών που φοιτούν σε αυτούς.

Επίσης, την εκπαιδευτική ημερίδα μπορούν να την παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και επαγγελματίες των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια