Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Το 10ο κατά σειρά νέο πυροσβεστικό όχημα παραδόθηκε σήμερα από τον ΣΠΑΥ στον Δήμο Δάφνης -Υμηττού

Το 10ο κατά σειρά νέο πυροσβεστικό όχημα παραδόθηκε σήμερα από τον ΣΠΑΥ στον Δήμο Δάφνης -Υμηττού, με σκοπό τη συμβολή στην ακόμα μεγαλύτερη περιφρούρηση του Υμηττού και την ενίσχυση του έργου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Το νέο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο όχημα, που εξασφάλισε ο ΣΠΑΥ μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», παραδόθηκε σήμερα παρουσία του Δημάρχου Δάφνης -Υμηττού & μέλους του ΔΣ του ΣΠΑΥ Νικόλαου Τσιλίφη μαζί με τους συνεργάτες του, καθώς επίσης παρουσία και του πρώην Δημάρχου Δάφνης -Υμηττού Αναστάσιου Μπινίσκου.

Μαζί με το νέο πυροσβεστικό όχημα παραδόθηκε στον Δήμο Δάφνης -Υμηττού και τεχνολογικός εξοπλισμός στο πλαίσιο του εμβληματικού έργου “Smart Υμηττός” που υλοποιεί ο ΣΠΑΥ μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Με τα κατάλληλα εφόδια αλλά κυρίως με δυνατό και ενεργό τον ανθρώπινο παράγοντα, συνεχίζουμε καθημερινά να αναβαθμίζουμε τις υποδομές μας και να επενδύουμε στην πρόληψη για την προστασία του Υμηττού μας.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια