Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


«On the Road with Aldrews» Φιλανθρωπική Συναυλία στον ΦΟΥ – Τα έσοδα θα διατεθούν στο Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου»

Ο ταλαντούχος μουσικός και ερμηνευτής Αλέξανδρος Άντριους (Aldrews) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συναυλία «On the Road with Aldrews», στις 9 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00, στον «Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού».

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου», για την αγορά μηχανήματος θερμαινόμενου υγραντήρα για την πτέρυγα των νεογνών με αναπνευστικά προβλήματα, υπό την αιγίδα του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas.

Ο Aldrews μάς καλεί να γίνουμε συνταξιδιώτες του… «On The Road», σε μια βραδιά-σταθμό της μουσικής του διαδρομής! Θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά δικές του συνθέσεις, καθώς και διασκευές μεγάλων μουσικών επιτυχιών.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Δημοσθένης Δεσποτίδης, βραβευμένος ποιητής σε παγκόσμιο διαγωνισμό, ο οποίος θα απαγγείλει επιλεγμένα ποιήματα από την πρώτη του ποιητική συλλογή.

Στη συνέχεια, η εξαιρετική νεαρή πιανίστρια Εστέλ Αμαρίλιο θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μουσικές της συνθέσεις.

Τη συναυλία θα κλείσουν ο Theo Canter στην κιθάρα και η Katie Hurwitz στο τσέλο, που θα μας ταξιδέψουν σε μια όμορφη διαδρομή folk και indie μουσικής.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει party, με μουσική από γνωστό DJ, χορηγία της «BERCO», μπουφές με χορηγία της «Καντίνας της Μιχαλακοπούλου» και του «Σάββα στο Μοναστηράκι» και αναψυκτικά και νερά της εταιρείας Βίκος.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι χορηγία του φωτογραφικού στούντιο Diana Leondi.

Συμμετέχει το Art Note Rockshool με τους νεαρούς μουσικούς του.

Ευχαριστούμε τον Ιστορικό Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού για την παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση της φιλανθρωπικής συναυλίας.

Ο Φ.Ο.Υ κλείνει φέτος 68 χρόνια πορείας και προσφοράς στον πολιτισμό με ένα πλήθος προγραμμάτων, δραστηριοτήτων και θεσμών που λειτούργησαν και ξεκίνησαν από αυτόν όπως: η ίδρυση το 1977 του Ελεύθερου Πανεπιστήμιου το οποίο στηρίχτηκε στην εμπνευσμένη ιδέα του μέλους του Ανδρέα Λεντάκη.

Η λειτουργία του ξεκίνησε από τον Φ.Ο.Υ, έγινε γνωστή και επεκτάθηκε στο Πανελλήνιο, με τη συμμετοχή στη διδασκαλία όλων των διακεκριμένων πνευματικών ανθρώπων της εποχής εκείνης. Στον ίδιο χώρο για πρώτη φορά βγήκε στον αέρα το Τρίτο Πρόγραμμα του Μάνου Χατζηδάκι.

Εκεί ιδρύθηκε το «Μουσικό Εργαστήρι» των Θάνο Μικρούτσικο και Μιχάλη Γρηγορίου και ανέβηκαν παραγωγές όπως «Το Θέατρο της Άνοιξης» του βραβευμένου Γ. Μαργαρίτη.

Ευχαριστούμε για τη χορηγία επικοινωνίας τη δημοσιογράφο και ιδρύτρια της διαδικτυακής ομάδας «Υμηττιώτισσες – Δαφνιώτισσες ΜΑΖΙ», Ελευθερία Καμπούρογλου.

Η παρουσία όλων είναι σημαντική σε αυτό το συναρπαστικό μουσικό και φιλανθρωπικό ταξίδι, για να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε, αλλά κυρίως να συνεισφέρουμε όλοι για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό, που θα ενισχύσει τον εξοπλισμό της μονάδας του νεογνολογικού τμήματος του Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου», προκειμένου τα νεογνά να έχουν καλύτερη περίθαλψη.

Σάββατο 9/12/23 – 19.00 – Συναυλία “ON THE ROAD” ΜΕ ΤΟΝ ALDREWS

Είσοδος: 10€

(Κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί στην είσοδο, συμπεριλαμβανομένων φαγητού – αναψυκτικού και τη συμμετοχή στο after-party)

Φ.Ο.Υ.: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Α. ΛΕΝΤΑΚΗ-ΑΜΙΣΣΟΥ-ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2107625856

Χορηγοί Εκδήλωσης

– Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού

– Καντίνα της Μιχαλακοπούλου & Σάββας στο Μοναστηράκι

– «BERCO» (Για τον Ηχητικό Εξοπλισμό, DJ)

– Art Note Rockschool

– ΒΙΚΟΣ (νερά και αναψυκτικά)

– Diana Leondi (φωτογραφία – βίντεο)

– Margariti Dental Clinic

– Υμηττιώτισσες – Δαφνιώτισσες Μαζί (Επικοινωνία Εκδήλωσης)


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ανθρωπιστικό οργανισμό «Lifeline Hellas» για την συνεργασία του με φιλανθρωπικό σκοπό.

«Lifeline Hellas»

+30 6974707273

+30 2109828002

lifeline@pkfond.rs

9/12 – Συναυλία “ON THE ROAD” ΜΕ ΤΟΝ ALDREWS

Δωρεά Συμμετοχής: 10€ / εισιτήριο

Λογαριασμός ευρώ (€) στην ALPHA BANK:

124-002101-121430

IBAN – GR38 0140 1240 1240 0210 1121 430

SWIFT CRBAGRAAXXX

Όνομα Λογαριασμού:

«ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ»

Αιτιολογία Συναλλαγής: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια