Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ένωση Γονέων Δάφνης-Υμηττού: "Δεν μπορούμε να ελπίζουμε ότι η τύχη θα είναι πάντα με το μέρος μας!"

Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία Ένωσης Γονέων Δάφνης Υμηττού για το συμβάν με την πτώση του φεγγίτη στην αίθουσα του 7ου Νηπιαγωγείου Δάφνης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ   Ένωσης Γονέων Δάφνης Υμηττού


Δεν μπορούμε να ελπίζουμε ότι η τύχη θα είναι πάντα με το μέρος μας!

Το συμβάν της πτώσης φεγγίτη σε αίθουσα του 2ου Δημοτικού Δάφνης που φιλοξενεί παιδάκια από το 7ο Νηπιαγωγείο (γιατί ακόμα να βρεθεί λύση στο πρόβλημα στέγασης των νηπιαγωγείων), αποδεικνύει ότι δεν διαμαρτυρόμαστε χωρίς λόγο για εγκαταλελειμμένα σχολεία, μη επαρκώς συντηρούμενα, μη επαρκώς ελεγμένα.

Το γεγονός ότι ο φεγγίτης έπεσε σε ώρα μη λειτουργίας του σχολείου, είναι κατά πάσα πιθανότητα ο λόγος που σήμερα δεν μιλάμε για κάτι πολύ χειρότερο. Δυστυχώς, όσο και να θέλουν οι διοικούντες να ωραιοποιούν καταστάσεις, αυτό δεν φθάνει να νικήσει την αλήθεια. 

Και δεν είναι ανάγκη να έρθουμε αντιμέτωποι με το πιο σκληρό πρόσωπό της, για να ρίχνετε μετά κροκοδείλια δάκρυα. Όσοι έχουν ασκήσει διοίκηση τα τελευταία χρόνια ξέρουν καλά τι εννοούμε. Και εμείς ξέρουμε καλά ότι αυτό το "αστείο" με το μπαλάκι ευθυνών μεταξύ αντιδημάρχων παιδείας και τεχνικών υπηρεσιών δεν έχει νόημα. Όλοι στην ίδια εκτελεστική επιτροπή του δήμου ήσασταν και όλοι τον ίδιο δήμαρχο συνεπικουρήσατε. Σε έναν δήμο ζούμε και όχι σε μικρά ή μεγάλα τσιφλίκια! 

Φτιάξτε αμέσως τα σχολεία μας!
Ελέγξτε και φτιάξτε αμέσως τα σχολεία μας!
Δώστε μας τον αντισεισμικό τους έλεγχο!
Δώστε μας τις πιστοποιήσεις για τον έλεγχο των μπασκετών!

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ !

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια