Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αίτημα για αναβολή Δημοτικού Συμβουλίου στις 14/12/23, ημέρα 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΟΕ – ΟΤΑ

Για ακόμα μία φορά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δάφνης – Υμηττού καθόρισε Δημοτικό Συμβούλιο την ημέρα που έχει προκηρυχθεί 24ωρη πανελλαδική απεργία για το προσωπικό όλων των δήμων μετά από ομόφωνη απόφαση των συνέδρων που συμμετείχαν στο 49ο Ενδιάμεσο Συνέδριο της Ομοσπονδίας της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Οι διεκδικήσεις εργαζομένων είναι δίκαιες και αφορούν: μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις, κατάργηση της αντιδραστικής διάταξης Βορίδη, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των δήμων, αυξήσεις 20% στους μισθούς – επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και ξεπάγωμα της διετίας 2016-2017.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Τόλια – Κηπουρού Ναυσικά, Θεοδωρόπουλος Δημήτρης, Λεμπέσης Κολοκυθάς Ελευθέριος στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στη συνεδρίαση στις 14/12/23.

Σας καλούμε να προχωρήσετε στην αναβολή της συνεδρίασης και σε ορισμό νέας ημερομηνίας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσους υπαλλήλους του Δήμου εμπλέκονται με τη συνεδρίαση να απεργήσουν και να δείξει το Δημοτικό Συμβούλιο με αυτό το συμβολικό τρόπο τη στήριξη του στον αγώνα των εργαζομένων.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση:
Τόλια – Κηπουρού Ναυσικά
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης
Λεμπέσης Κολοκυθάς Ελευθέριος

Δάφνη – Υμηττός

12/12/2023 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια