Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Elite League: Αμύντας – Παπάγος, κλειστό Υμηττού | Σάββατο 4 Νοεμβρίου | 16:30

Επιστρέφει ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας, στην έδρα του και για την 6η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, υποδέχεται το γνώριμο Παπάγου (Σάββατο 4 Νοεμβρίου , 16:30), με μόνο στόχο τη νίκη και την προάσπιση της έδρας του.

Την τρέχουσα σεζόν η ομάδα του Βόρειου προαστείου της Αθήνας, που το τμήμα καλαθοσφαίρισης ιδρύθηκε το 1976, έχει 3 ροζ φύλλα σε 5 αναμετρήσεις και αγωνίζεται για 11η φορά στη δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία, επιστρέφοντας, την περασμένη χρονιά, μετά τη σεζόν 2017-18, που ήταν η τελευταία της στην κατηγορία.

Την περασμένη σεζόν διεξήχθησαν δύο ιδιαίτερα συναρπαστικές αναμετρήσεις, νίκη στην παράταση (93-77), το Νοέμβριο του περασμένου χρόνου, για τους “πορτοκαλί“, στην Πυρκάλ, αλλά επιστροφή στον Υμηττό, με το κίτρινο φύλλο, μετά από την αναμέτρηση του Β’ γύρου (85-83), που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με ένα υπερβολικά αυστηρό σφύριγμα.

Οι “στρατηγοί“, έχουν επίσης δέκα αναμετρήσεις με την ομάδα του Υμηττού, στην ιστορία των δύο ομάδων, ξεκινώντας από το μακρινό 1983, με τις νίκες μοιρασμένες, όπως παρουσιάζονται αναλυτικότερα στο αφιέρωμα της σεζόν 2022-23 του επίσημου ιστότοπου των “πορτοκαλί“,  Οι νέοι αντίπαλοι της Α2 Ανδρών και η προϊστορία | Μέρος 5ο.

Στο τιμόνι τον οδηγεί για πρώτη χρονιά ο Φώτης Καρακώστας, που αντικατέστησε τον “δικό μας” Μιχάλη Κουρή. Ιδιαίτερο, επίσης χαρακτηριστικό της αναμέτρησης, ο παίκτης του Αμύντα Ορέστης Μπέλη, που από το 2020, η μοναδική σεζόν που δεν αγωνίστηκε με τους Υμηττιώτες, ήταν η περασμένη, που ήταν μέλος της ομάδας του Παπάγου.


κλειστό Υμηττού | Σάββατο 4 Νοεμβρίου | 16:30

ΑΟ Αμύντας  – ΑΣ Παπάγου

Διαιτητές: Ζακεστίδης, Μαρτινάκος και Καλογερόπουλος (κομισάριος Διμπινούδης)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια