Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αμύντας - Κουρής: «Δύσκολα θα περάσει κάποιος από το κλειστό της Πυρκάλ»

Σημαντική νίκη πήρε ο Αμύντας, ο οποίος κέρδισε στον Υμηττό τον Πανερυθραϊκό με 74-68, και έφτασε το ρεκόρ του στο 3-5.

Οι «πορτοκαλί» εκμεταλλεύτηκαν τη δυναμική της Πυρκάλ, έχοντας πλέον 3/4 εντός των τειχών, στοιχείο στο οποίο στάθηκε και ο Μιχάλης Κουρής στις δηλώσεις του:

 «Φέτος είναι, δυστυχώς, πολύ δύσκολο να κερδίζεις εκτός έδρας. Όσο κι αν προσπαθούμε, στην έδρα μας πρέπει να είμαστε πάντα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Νομίζω πως είχαμε λίγο περισσότερο άγχος σε αυτό το ματς, αλλά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και τους δίνω συγχαρητήρια, έχοντας δεχθεί μόλις 11 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο. Συγχαρητήρια, επίσης, στον κύριο Χουχουλή και την ομάδα του, με ένα νεανικό σύνολο που ερχόταν από δύο σερί ήττες και πάλεψε. Κάθε Σάββατο όλοι προσπαθούν να υπερασπιστούν την έδρα τους. Έχω πει, ότι δύσκολα θα περάσει κάποιος από το Κλειστό της Πυρκάλ και ευχαριστώ τους φιλάθλους μας και για αυτή την αγωνιστική. Έχουμε γίνει μια πολύ ωραία έδρα, με όμορφες εικόνες από τα παιδιά της ομάδας μας. Με την προσθήκη του Πίτερσον και τον Ουίλσον να βρίσκει τα πατήματά του, φτιάχνουμε σιγά σιγά την ομάδα που θέλουμε, δουλεύοντας κάθε εβδομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Σχηματάρι. Δεν μπορείς να ησυχάσεις σε αυτή την Elite League, όπου κάθε Σάββατο θα βλέπουμε εκπλήξεις και μεγάλα αποτελέσματα».

Πηγή: Θωμάς Κυρίτσης - basketa.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια