Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Α2 Γυναικών: Αμύντας – Άμιλλα Περιστερίου Κυριακή 5 Νοεμβρίου | 17:00 κλειστό Υμηττού “Πυρκάλ”

 


Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών συνεχίζεται και ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας υποδέχεται την Άμιλλα Περιστερίου , για την 5η αγωνιστική του.

Η ομάδα του Δυτικού προαστείου της Αθήνας, που αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στην ιστορία της σε Εθνική κατηγορία, μετά την άνοδό της στην Α2, ως πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας ΕΣΚΑ τη σεζόν 2021-22, τη φετινή χρονιά έχει ρεκόρ νικών/ηττών 1/3.

Την περσινή σεζόν η ομάδα του Υμηττού αντιμετώπισε τις φιλοξενούμενες στα play-off, παίρνοντας την πρόκριση (62-59), έχοντας ήδη το 2-0, από την κανονική περίοδο, το διπλό στο Περιστέρι (52-61), του Ιανουαρίου και την επικράτηση της τελευταίας αγωνιστικής, στον Υμηττό, (48-31).

Προπονήτρια για 4η συνεχόμενη χρονιά είναι η Αναστασία Γουναρά, πρώην παίκτρια του Συλλόγου των Δυτικών προαστείων, ενώ ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι ότι η Ιωάννα Παπακώστα του Αμύντα την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τις φιλοξενούμενες.

κλειστό Υμηττού “Πυρκάλ” | Κυριακή 5 Νοεμβρίου | 17:00
ΑΟ Αμύντας – ΠκΑΟ Άμιλλα Περιστερίου 
Διαιτητές: Παλογέλης και Στραγαλινός (κομισάριος Φιλίππου Χρ.)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια