Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δάφνη: “Είναι σαν μικρές βεντέτες” λέει αυτόπτης μάρτυρας του ξυλοδαρμού 15χρονων

Τι αναφέρει για το περιστατικό

Νέα πτυχή στον ξυλοδαρμό δύο 15χρονων που έγινε στη Δάφνη το βράδυ της Κυριακής δίνει μιλώντας στο Debater αυτόπτης μάρτυρας.

Ο καβγάς στη Δάφνη που έγινε για τα μάτια μίας κοπέλας έγινε αφορμή ώστε δύο παιδιά να οδηγηθούν στο νοσοκομείο.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Debater.gr: «Υπήρχαν παιδιά στον χώρο τα οποία πηγαινοερχόντουσαν και ξαφνικά δέκα περίπου άτομα πέσανε πάνω σε δυο αγόρια και αρχίσανε να τα χτυπάνε πάρα πολύ έντονα. Με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να χτυπήσει στο κεφάλι και μετά να ζαλίζετε και το άλλο να χτυπήσει στα πλευρά του. Φορούσαν κουκούλες, μαύρες ζακέτες και μάσκα. Δεν καταλάβαινα τι φώναζαν μέσα στον πανικό, αλλά τους έβριζαν άσχημα και μέσα στην ένταση τους χτυπούσαν. Ήταν προφανώς σοκαρισμένα, δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν και το ένα από αυτά που είχε υποστεί το τραύμα στο κεφάλι ζαλιζόταν αρκετά.

Κάποια κόντρα μεταξύ των συνοικιών που μένουν τα παιδιά και κάποια αντιπαράθεση μεταξύ τους. Είναι σαν μικρές βεντέτες μεταξύ των παιδιών αυτής της ηλικίας, είναι επικίνδυνες προφανώς και πάρα πολύ ανησυχητικές. Μιλάμε μπαίνουν παιδιά μικρής ηλικίας σε πάρα πολύ μεγάλο κίνδυνο. Με την άγνοια των γονιών τους. Δηλαδή οι γονείς τους δεν ξέρουνε. Αυτή τη στιγμή θα μάθουν, θα πουν. Α! Πήρε τέτοια έκταση το θέμα, πάμε να το καθαρίσουμε μόνοι μας. Φοβάμαι ότι θα συνεχιστεί η κόντρα μεταξύ αυτών των παρεών».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ debater.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια