Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


(Βίντεο)Μεγάλη ένταση στο τέλος του αγώνα Δάφνη-Εθνικός για το Κύπελλο Ελλάδας - Νίκη για τη Δάφνη

 


Η Δάφνη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου, και με ένα τρίποντο του 19χρονου Πουλή στα 6’’ επικράτησε με 72-70 του Εθνικού Πειραιά και πήρε την πρόκριση.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι έλαβε τόπο στο «Μ.Μουρούτσος» με τη Δάφνη να έχει δικές της τις λεπτομέρειες και να κερδίζει με ένα τρίποντο του Πουλή στα 6’’ με 72-70 τον Εθνικό. Οι γηπεδούχοι έχοντας σε σπουδαίο απόγευμα τον Τζιβελέκα (23 π., 7/17 διπ., 4 ριμπ., 7 ασίστ, 3 κλεψ.) αλλά και 9 άστοχα τρίποντα προηγήθηκε με 42-37 στο ημίχρονο δείχνοντας να ελέγχει τον ρυθμό. Ωστόσο, ο χωρίς πόντο στο πρώτο ημίχρονο, Γεωργοπαπαδάκος πέτυχε 15 πόντους στην 3η περίοδο (2/4 διπ., 3/4 τριπ., 7 ριμπ., 5 ασίστ), και γύρισε την κατάσταση, με τον Σολωμό με 2/2 βολές στα 35’’ να γράφει το 69-70, υπολογίζοντας χωρίς τον Πουλή. Για τους νικητές ο Μουστόπουλος είχε 20 πόντους (5/9 διπ., 1/1 τριπ., 5 ριμπ.), ενώ 10 πόντους σκόραρε ο Μιχαήλ (2/6 διπ., 1/5 τριπ.) για τον Εθνικό, που είδε τον Ντουζίδη να μαζεύει 12 ριμπάουντ (6 π., 2/6 τριπ.).

Το φύλλο αγώνα:

ΑΟ Δάφνης – Εθνικός Πειραιά 72-70

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Κουλουμπαρίτσης, Ανδρεόπουλος

Δεκάλεπτα: 24-28, 42-37, 59-62, 72-70

ΑΟ Δάφνης (Μάνος): Έξαρχος, Τζιβελέκας 23, Μαραγκόπουλος 2, Καλδής 7 (1), Πούλης 5 (1), Κερασοβίτης 2, Γιούση, Ανδρεόπουλος 2, Μουστόπουλος 20 (1), Γιαννίκος 4, Μέλιος 7 (1)).

Εθνικός Πειραιά (Χούμπαυλης): Γεωργοπαπαδάκος 15 (3), Γκίκας 4, Πολέμης 2, Ντουζίδης 6 (2), Ιωάννου 4 (1), Καραφάντης 7 (1), Θεοδωρίτσης 9 (1), Στρατόπουλος 2, Μπαζάκος 3 (1), Σιγάλας 2, Μιχαήλ 10 (1).

Εθνικός Πειραιά: Καταγγέλει επίθεση στην αποστολή της ομάδας και τραυματισμό φιλάθλου στην αναμέτρηση απέναντι στη Δάφνη



Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ο Εθνικός Πειραιά, που αναφέρει επίθεση στην αποστολή και τραυματισμό φιλάθλου στην αναμέτρηση κόντρα στη Δάφνη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η Δάφνη επικράτησε με 72-70 του Εθνικού Πειραιά στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ, όμως η αναμέτρηση στιγματίστηκε από όσα αναφέρουν οι φιλοξενούμενοι. Συγκεκριμένα η αποστολή της ομάδας, όπως τονίζεται, δέχτηκε επίθεση με αποτέλεσμα τραυματισμό μίας φιλάθλου στις κερκίδες.

Όλα ξεκίνησαν στο φινάλε του αγώνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε μία μίνι ένταση μεταξύ των παικτών και σε εκείνο το σημείο βρήκαν την αφορμή κάποιοι θερμόαιμοι για να μπουν στο παρκέ και να επιτεθούν στα μέλη του Εθνικού. Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας εξ αυτών κρατούσε και ένα μεγάλο κοντάρι και κινήθηκε απειλητικά προς τους παίκτες και το σταφ του Εθνικού.

Παράλληλα, ένας άνανδρος επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και τη συνέχεια χειροδίκησε κατά γυναίκας φίλου του Εθνικού. Η γυναίκα, όπως θα δείτε και στη σχετική φωτογραφία που ανήρτησε ο Εθνικός, τραυματίστηκε και χρειάστηκε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία, που επενέβητε καθυστερημένα, δεν κατάφερε να συλλάβει τον δράση, ο οποίος διέφυγε με το αυτοκίνητο του.

Η αστυνομία προέβη σε μία προσαγωγή οπαδού, ο οποίος ήταν και αυτός που κρατούσε το μακρύ αντικείμενο κατά το «ντου» στο παρκέ. Η αποστολή του Εθνικού χρειάστηκε να μείνει σχεδόν μια ώρα στα αποδυτήρια, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει με ασφάλεια κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη!

Δείτε το βίντεο από το τέλος του αγώνα:

https://www.facebook.com/reel/1669949516817894

Η ανακοίνωση του Εθνικού

«Η αποστολή της ομάδας μας δέχθηκε άνανδρη επίθεση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό γυναίκας φιλάθλου της ομάδας μας, η οποία βρισκόταν στις κερκίδες. Η αποστολή παραμένει στα αποδυτήρια του γηπέδου και περιμένει την αστυνομία, η οποία κατέφτασε στο γήπεδο ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης του Εθνικού, προκειμένου να αποχωρήσει με ασφάλεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια