Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εντυπωσιακή η παρουσίαση του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ Δάφνης-Υμηττού» της υποψήφιας Δημάρχου Όλγας Χριστινάκη

Τους υποψηφίους συμβούλους της παρουσίασε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού και επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ Δάφνης-Υμηττού» Όλγα Χριστινάκη. Μετά την παρουσίαση η Όλγα Χριστινάκη δήλωσε:

"Μίλησε χθες η καρδιά μας. Μίλησε η Δάφνη και ο Υμηττός. Μίλησαν οι αγωνίες και τα όνειρά μας. Όμορφα και ήρεμα, όπως οι μέρες και η ενσυναίσθησή μας το καλεί, παρουσιαστήκαμε μπροστά σας και ζητήσαμε τη μεγάλη εντολή: Να ζωντανέψουμε τις γειτονιές μας από τον μαρασμό και να αποδείξουμε ότι οι γνώσεις και η εμπειρία που διαθέτουμε, αγκαλιασμένες από την αλήθεια, το ήθος και την καθαρή ματιά που πρεσβεύουμε, θα κάνουν τη διαφορά, κάνουν ήδη τη διαφορά!

Κάλεσμα νίκης, αλλά και ενότητας, ώστε η επόμενη ημέρα, όταν οι Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού θα έχουμε, με τη δική σας ψήφο και εμπιστοσύνη, το τιμόνι του δήμου, να συμπορευτούμε από κοινού με όλες τις υγιείς και προοδευτικές δυνάμεις, για να αλλάξει αυτή η κακώς κείμενη νοοτροπία που έχει "σκοτεινιάσει" τον δήμο μας για δύο δεκαετίες.
Με στρατηγικό όραμα και σχέδιο, με ένα δυναμικό, συμμετοχικό πρόγραμμα, ανοικτό στην κοινωνία για συνδιαμόρφωση και με υποψήφιους που δεν πλαισιώνουν απλώς μια προσπάθεια, αλλά είναι γέννημα θρέμμα της πίστης ότι με την άδολη συμμετοχή θα κάνουμε τον δήμο μας όπως αξίζει σε εμάς, στα παιδιά μας, στους γονείς μας, σε όλους και όλες που σήμερα έχουν χαθεί στην απάθεια και στο όλοι ίδιοι είναι.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ούτε θα γίνουμε! Και όπως πλημμυρίσαμε χθες την αίθουσα και τους γύρω δρόμους, έτσι θα πλημμυρίσουμε με δημιουργικότητα κάθε γωνιά της πόλης μας. Με ήθος, με ιδέες, με γνώσεις και με νοιάξιμο.
Ζητώ ένα συγγνώμη από τους φίλους που ταλαιπωρήθηκαν, καθώς η αίθουσα αποδείχθηκε πολύ μικρή για να μας χωρέσει όλους. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία σας και ένα διπλό ευχαριστώ σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για συλλογή ειδών για τους πληγέντες στη Θεσσαλία. Επιλέξαμε, μαζί σας, σ αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας, αντί για εκδήλωση illustration, με κεράσματα, μουσικές και λάμψη, εκδήλωση καρδιάς, με αγάπη κι ενσυναίσθηση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά έναν έναν, μια μια, όσους και όσες ήρθατε χθες στην παρουσίασή μας. Δεν στάθηκε δυνατό, αλλά σας το οφείλω. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Anastasia Korinthiou για τον προλογισμό της, που κόντεψε να μου κλέψει τη λαλιά και σίγουρα μου έκλεψε την καρδιά. Να ευχαριστήσω για την παρουσία τους τη Θεανώ Theano Fotiou , τη Βασιλική Vasiliki Katrivanou και τον Γιάννης Μπαλάφας , που παρά το βαρύ τους πρόγραμμα ήταν κοντά μας χθες, όπως είναι κοντά μας πάντα. Να ευχαριστήσω, επίσης, τον Aris Rotas και την Anna Paragyiou , που ενώ δίνουν τη δική τους εκλογική μάχη στην Καισαριανή με την Ενωμένη Καισαριανή, ξέκλεψαν πολύτιμο χρόνο για να είναι μαζί μας. Το ίδιο ισχύει και για την Anna Bolofi , υποψήφια με την Ανοικτή Πόλη στον δήμο Αθηναίων. Καλή επιτυχία εύχομαι από καρδιάς και στους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους που μας τίμησαν χθες με την παρουσία τους. Από τον συνδυασμό Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης με επικεφαλής τον Γιώργο Ιωακειμίδη παρευρέθησαν ο Μιχαλης Νικηφορος , ο Στέλιος Κωνσταντούλας, ο Ανδρέας Πετρόπουλος, η Κέλλυ Παλαιοθοδώρου , ο Γιάννης Ρέππας, ο Παναγιώτης Τσάκωνας, η Γεωργία Μοσχοπούλου, ο Γιάννης Ραντιν, η Ειρήνη Ακριβή Νταή , η Μαρία Αναλογίδου. Από τον συνδυασμό Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό παρευρέθησαν ο Χρίστος Καραμάνος και η Ilektra Viskadouraki . Να ευχαριστήσω, ιδιαιτερως, τον Panos Rizos , πρόεδρο των εργαζόμενων στα ΕΑΣ, που μας τίμησε με την παρουσία του και που μαζί έχουμε να δώσουμε αγώνες για την ΠΥΡΚΑΛ, όχι θολούς, ξεκάθαρους. Εκπρόσωποι σχολείων και συλλόγων ήταν κοντά μας και σίγουρα θα ξεχνάω να αναφέρω κάποιους, συγχωρείστε με!
Τέλος, πίσω από κάθε εξωστρεφή προσπάθεια, είναι άνθρωποι που δουλεύουν αθόρυβα και μεθοδικά. Είναι οι άνθρωποι στηρίγματα. Είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν στον σκοπό, που δεν αγιάζει τα μέσα, και κυρίως πιστεύουν στον Άνθρωπο! Ευχαριστώ σας!"

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων:

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια