Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Σουαρέ στην πλατεία Δημαρχείου της Δάφνης



To “Σουαρέ” deli bar στην πλατεία Δημαρχείου της Δάφνης άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές του 2023 και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις καλύτερες ποικιλίες ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων.

Το όνομα του μαγαζιού κλείνει το μάτι στην προέλευσή του (γαλλιστί: soirée = απογευματινή συνάντηση σε σπίτι) καθώς δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει απογευματινές συγκεντρώσεις φίλων που επιθυμούν να μοιραστούν όμορφες στιγμές σε ένα χώρο που θυμίζει εξοχικό σπίτι.

Η αίσθηση που το Σουαρέ αφήνει στους θαμώνες του, στον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό χώρο με τα τραπέζια του στην πλατεία, είναι ένα κράμα φρεσκάδας, με μια μοντέρνα ματιά στη διακόσμηση, και μιας σειράς γνώριμων και αγαπημένων παραδοσιακών στοιχείων. Από τον χώρο του, σίγουρα ξεχωρίζουν: η επιγραφή με το κόκκινο neon, και οι cosy γωνιές με τους ζεστούς φωτισμούς και τα ξύλινα τραπέζια.

Για τις μουσικές του επιλογές, το deli bar έχει ορίσει θεματικές βραδιές, όπου μπορείς να ακούσεις από ροκ, jazz μέχρι ρεμπέτικα, ανάλογα την ημέρα που θα επισκεφτείς το μαγαζί.

Η ομάδα του Σουαρέ προτείνει αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα: κρασιά, μπύρες και αποστάγματα καθώς και γευστικές ποικιλίες που προέρχονται από μικρούς, τοπικούς παραγωγούς (από τα παξιμαδάκια έως το τουρσί, τα τυριά και τα αλλαντικά τους). Είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι η έμπνευση του μαγαζιού συνδυάστηκε εξ’ αρχής με τη φιλοσοφία υποστήριξης των ελληνικών επιχειρήσεων και παραγωγών.

Στο μαγαζί θα βρείτε την Κέλλυ και τη Δέσποινα, ιδιοκτήτριες του Σουαρέ, που με φιλική διάθεση και μεγάλη αγάπη για την εστίαση, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και θα σας προτείνουν εκείνο το προϊόν που πιστεύουν ότι θα σας αρέσει. Εξαιρετικά δεμένες με την παράδοση των ιδιαίτερων πατρίδων τους (Ζάκρος, Λασιθίου και Προυσός, Ευρυτανίας), προμηθεύουν το bar με άριστης ποιότητας προϊόντα από τον τόπο τους και προσδίδουν στην πλατεία του Δημαρχείου της Δάφνης έναν ευχάριστο αέρα γραφικού χωριού.

Το μπαρ ανοίγει κάθε μέρα από τις 6 το απόγευμα.

Δεν πραγματοποιούνται κρατήσεις. Για την ομάδα του Σουαρέ η μέθοδος είναι απλή:

“Ελάτε να μας βρείτε”!

Διεύθυνση: Δερβενακίων 14, Δάφνη Αττικής Τ.Κ. 17235 (Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης)

e-mail : souaredafni@gmail.com

Facebook : σουαρέ

Instagram : souare_dafni


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια