Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Έκανε την έκπληξη η Χριστινάκη ανακοινώνοντας και επίσημα την εκ νέου υποψηφιότητα της για δήμαρχος για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού

Με σημαντικές δυνάμεις εμφανίστηκε η Όλγα Χριστινάκη ανακοινώνοντας και επίσημα την εκ νέου υποψηφιότητα της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023 στον ενιαίο δήμο Δάφνης-Υμηττού!

Ανακοινώνοντας πάνω από το 50% του μέγιστου αριθμού των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και με υποψήφιους βγαλμένους από όλη τη Δάφνη και τον Υμηττό, ανθρώπους με σημαντική παρουσία στους μαζικούς χώρους και με μια συμβολική φωτογράφιση στην είσοδο της ΠΥΡΚΑΛ, ένα ζήτημα που η εξέλιξη του θα κρίνει την πορεία του Δήμου, δήλωσε παρούσα στις εξελίξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κ Χριστινάκη έχει ακόμα πολλούς άσσους στο μανίκι της! 

Η Όλγα Χριστινάκη άλλωστε επανεκλέχθηκε πριν λίγες ημέρες με συντριπτική πλειοψηφία ως πρόεδρος της Ένωσης γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης -Υμηττού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της κ Όλγας Χριστινάκη, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού":

Συνεχίζουμε!

Στις 8 Οκτωβρίου 2023, σε τέσσερις μήνες από σήμερα, οι δημότες Δάφνης – Υμηττού θα κληθούμε να επιλέξουμε την επόμενη δημοτική αρχή. Σε τέσσερις μήνες από τώρα, θα έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε αν θέλουμε έναν δήμο καθαρό, φωτεινό, λειτουργικό, ασφαλή, με ελεύθερους δημόσιους χώρους, με όμορφες πλατείες, με πραγματικές παιδικές χαρές, με σχολεία όπως αξίζουν στα παιδιά μας, με ενεργό πολιτισμό, με αθλητισμό για όλους, με ουσιαστικές κοινωνικές δομές, με ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας, με κοινωνική λογοδοσία, με διαφάνεια και δημοκρατία.

Εμείς, συνεπείς στη διαδρομή μας, πάντα με νοιάξιμο, πάντα με ευθύνη, με πρόγραμμα και με όραμα, διεκδικούμε την εμπιστοσύνη σας, διεκδικούμε την ψήφο σας. Για να αλλάξουμε τον δήμο μας! Στην τετραετία που πέρασε δείξαμε ότι ξέρουμε και μπορούμε! Μείναμε στις επάλξεις και αγωνιστήκαμε για όλες και όλους. Και συνεχίζουμε! Συνεχίζουμε ανυποχώρητα. Συνεχίζουμε χωρίς πισωγυρισματα. Συνεχίζουμε χωρίς εκπτώσεις σε αξίες και αρχές. Συνεχίζουμε με αυτό το χαμόγελο όσων ξέρουν ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, υπάρχει και άλλος τρόπος. Συνεχίζουμε!

Συνεχίζουμε!

#Συνεχίζουμε #Με_την_Όλγα

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτώβριο 2023 σε Δάφνη Υμηττό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια