Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Σχετικά με την επικινδυνότητα της οδού Παπαστράτου στον Υμηττό, άρθρο από το 2019

Άρθρο από το 2019, όπου φαίνονται στην οδό Παπαστράτου τα σημάδια από δυο τρακαρίσματα που είχαν γίνει νύχτα, το ένα αυτοκίνητο πήρε μαζί ολα τα κολονάκια και το άλλο μπήκε στη μάντρα του σπιτιού:

Καρμανιόλα η οδός Παπαστράτου στον Υμηττό! - Να ληφθούν επιτέλους μέτρα!

Πριν λίγο καιρό αυτοκίνητο τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα την οδό Παπαστράτου προσέκρουσε σε κολωνάκια έξω από την είσοδο της Παπαστράτειου! μπορείτε να δείτε τα συντρίμμια και την σφοδρότητα της σύγκρουσης!

Στην δεύτερη φωτογραφία που ακολουθεί, απέναντι από την είσοδο της Παπαστράτειου, αυτοκίνητο είχε μπει μέσα στον μαντρότοιχο σπιτιού

Η Παπαστράτου είναι γνωστός δρόμος "καρμανιόλα" αφού κατά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες αλλά και γενικότερα όταν ο δρόμος είναι άδειος, τρέχουν όλοι με πάνω από 80 -100 χιλιόμετρα για να κατέβουν πάλι με την ίδια ταχύτητα προς την πλατεία Υμηττού. Μετά το φανάρι όμως υπάρχει μία ελαφρά στροφή και εκεί χάνουν τον έλεγχο είτε μπαίνοντας σε μάντρες είτε παίρνοντας παραμάζωμα τα κολωνάκια.

Λες και είναι πίστα της φόρμουλα 1 και όποιος φτάσει πιο γρήγορα στην πλατεία Υμηττού θα πάρει κύπελλο και θα ανοίξει σαμπάνια.

Επάνω στο δρόμο βρίσκονται το 1ο και 2ο δημοτικό σχολείο και η Παπαστράτειος 

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ

 Πρέπει να τοποθετηθεί σαμαράκι και φάνος, ώστε οι "γκαζάκηδες" να "σπάσουν" το πολύ πολύ τα αυτοκίνητα τους και όχι τα κεφάλια των περαστικών, που δεν φταίνε σε τίποτα.

Πηγή: Βύρωνας και τριγύρω...
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια