Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Κουκουνιάς: «Ο ρομαντισμός στον Αμύντα είναι στο 100%, θα παραμείνω από άλλο πόστο»

 Η ομάδα από τον Υμηττό εξασφάλισε την παραμονή της στην Elite League και ο αρχηγός της έδωσε το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Αγρίνιο, ενώ φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ για να μιλήσει τόσο για την απόφασή του, όσο και για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάνος Κουκουνιάς:

Για τις δυσκολίες της σεζόν: «Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Οι δύο ξένοι ανέβασαν το επίπεδο, αλλά δεν ξέρω πόσο καλό κάνει αυτό στους Έλληνες».

Για την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του: «Στο επίπεδο της Elite League, που είναι λίγο πιο ερασιτεχνικά τα πράγματα ήταν δύσκολο για μένα να συνεχίσω. Θα άφηνα κάποια πράγματα πίσω και πιστεύω ότι θα κράταγα και την ομάδα πίσω, γιατί έρχεται και η ώρα για αλλαγές. Το συναισθηματικό μέρος είναι αυτό που σε κρατάει να προπονείσαι κάθε μέρα, δεν είναι σίγουρα το οικονομικό».

Για τη βελτίωση που παρουσίασε ο Αμύντας από ένα σημείο και μετά: «Η παρουσία του Λιακόπουλου και του Μάρσαλ άλλαξε το επίπεδο της ομάδας, ήρθαν δύο αμιγώς επαγγελματίες παίκτες. Ο Λιακόπουλος έχει αποδείξει ότι είναι ηγέτης και άλλαξε και τη νοοτροπία αυτόματα, μας βοήθησε όλο αυτό στις νίκες που πήραμε. Αν ξεκινάγαμε έτσι την χρονιά, χωρίς να υπερβάλλω πιστεύω θα μπορούσαμε να ήμασταν στα play-offs».

Για το πώς ξεκίνησε η διαδρομή του στο μπάσκετ: «Είμαι από το Αιγάλεω εγώ και τότε ο πατέρας μου ήταν σε δίλλημα να πάω στο Αιγάλεω ή στο Περιστέρι. Τελικά άρχισα από το Περιστέρι, έπαιξα Νίκαια, Αιγάλεω, σε όλα τα Δυτικά Προάστια».

Για το ότι ο Αμύντας έχει κάτι «μαγικό», γιατί όλοι οι  παίκτες μένουν πολλά χρόνια: «Εμένα τα τετριμμένα δεν μου αρέσουν πολύ, αλλά πίσω από τον Αμύντα υπάρχει μια ολόκληρη οικογένεια και φιλοσοφία. Είναι μια οικογένεια με το σκεπτικό του ερασιτεχνικού αθλητισμού, με όλα τα καλά και όλα και τα κακά. Νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα αλλάξουν κάποια πράγματα με το βαθμό δυσκολίας και του πρωταθλήματος. Ο ρομαντισμός σε αυτή την ομάδα είναι στο 100%. Ευτυχώς φέτος που φέραμε και τον Μάρσαλ που είναι ο πρώτος ουσιαστικά ξένος».

Για το αν θα παραμείνει στο μπάσκετ: «Αυτό δύσκολα βγαίνει από μέσα μας. Θα είμαι προπονητικά στον Αμύντα, αλλά θα δούμε σε τι πόστο. Το πρώτο από όλα είναι η αγάπη για το άθλημα και θέλω να δω και επαγγελματικά την προπονητική».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια